Έληξε το 10ο Greek Summer Camp του Kyokushinkai karate στη Σκιάθο

Το όμορφο νησί της Σκιάθου επέλεξε για τη διοργάνωση του 10ου Greek Summer Camp του Kyokushinkai karate της χώρας μας ο εκπρόσωπος του συστήματος κ. Ιωάννης Στεφάνου, όπου έδωσαν το παρών προπονητές και αθλητές, μέλη της Ελληνικής Οργάνωσης.

Το εν λόγω Summer Camp διεξήχθη από την Τετάρτη 3 Ιουλίου έως και την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019 υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ.

Επίσημος προσκεκλημένος δάσκαλος ήταν ο Παγκοσμίου Φήμης Ιάπωνας δάσκαλος, Σιχάν  Κατσουχίτο Γκοράι, 7 Dan, Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας Οργάνωσης Kyokushinkai Karate και μέλος της τεχνικής και εξεταστικής επιτροπής της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Οργάνωσης. Ο δημοφιλής δάσκαλος ήρθε στη χώρα μας για δεύτερη φορά και δήλωσε πολύ ευτυχής που είχε τη χαρά να επισκεφτεί ένα από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας.

Ήταν μια μοναδική εμπειρία για τους Έλληνες αθλητές, καθώς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Ιάπωνα δάσκαλο και να μοιραστούν μαζί του την μεγάλη εμπειρία και γνώση του στο δυναμικό στυλ του αγωνιστικού Kyokushinkai karate και παράλληλα των τεχνικών αυτοάμυνας και του παραδοσιακού Καράτε.

Ο Σιχάν Κατσουχίτο Γκοράι διατελεί επί σειρά ετών ως προσωπικός συνεργάτης του μεγάλου δασκάλου και Αρχηγού του Kyokushinkai Karate, Kancho Shokei Matsui, 9 Dan, και υπό την επίβλεψή του διοργανώνονται Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, ενώ είναι και υπεύθυνος των κανόνων διαιτησίας.

Το 4ήμερο πρόγραμμα του Summer Camp περιλάμβανε δύο προπονήσεις ημερησίως, συνδυάζοντας εκπαίδευση τόσο σε συνθήκες θάλασσας όσο και εδάφους, ενώ παράλληλα οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του Α.Σ. Kyokushinkai Karate απέκτησαν μια πολύ καλή εμπειρία που θα τους βοηθήσει στον στόχο της κατάκτησης μεταλλίων.

Όλοι οι συμμετέχοντες πήραν δωρεάν συλλεκτικό μπλουζάκι και καπέλο προσφορά της Περιφέρειας Θεσσαλίας καθώς και διπλώματα συμμετοχής του Kyokushinkai Karate, υπογεγραμμένα από τον μεγάλο Ιάπωνα Δάσκαλο και είχαν τη δυνατότητα αναμνηστικής φωτογραφίας μαζί του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια του 4ήμερου Summer Camp ο Διεθνής Πρωταθλητής μας Μάριος Στεφάνου έλαβε μέρος στις εξετάσεις για τον βαθμό της μαύρης ζώνης 3 Dan, υπό τον καθημερινό έλεγχο του Παγκόσμιου Γραμματέα, περνώντας με επιτυχία όλα τα στάδια των εξετάσεων.

Το 10ο Summer Camp τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπαιδευτής Μιχάλης Σηφάκης από τον Σύλλογο του Ηρακλείου Κρήτης με αθλητές τους, ο εκπαιδευτής Καραγεώργος Χρήστος από την Καλαμπάκα, ο εκπρόσωπος της Τουρκίας του Kyokushinkai Karate Sensei Omer Duran, οι προπονητές Κυριακή και Μάριος Στεφάνου, ο εκπαιδευτής Νίκος Δεληγιάννης και αθλητές του Α.Σ. Kyokushinkai Karate.

Τόσο ο Ιωάννης Στεφάνου όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου ευχαριστούν θερμά για την υποστήριξή τους την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη για την παροχή αναμνηστικών (μπλουζάκια & καπέλα) για τους αθλητές του Summer Camp, τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη, τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Αλέξανδρο Ευσταθίου καθώς και το ξενοδοχείο Πανόραμα στις Κουκουναριές!

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.