Ελπίδες για επανεμφάνιση Ντα Κόστα στην Κατερίνη με Πιερικό

Ο Φελίπε Ντα Κόστα επιστρέφει αύριο στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, κι αν δείξει πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά φέτος σε αποστολή επίσημου παιχνιδιού των ερυθρολεύκων για τον αγώνα της έκτης αγωνιστικής του Β’ ομίλου της Γ’ Εθνικής, κόντρα στον Πιερικό την Κυριακή.

Ο Πορτογάλος επιθετικός μέσος, που αδιαμφισβήτητα πρόκειται για έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές, όχι μόνο στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά ολόκληρης της Γ’ Εθνικής, δεν έχει αγωνιστεί ακόμα σε επίσημο παιχνίδι της νέας του ομάδας, καθώς ταλαιπωρούταν από έναν σοβαρό τραυματισμό, εδώ και περίπου ενάμιση μήνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του magnesiasports, όμως, ο Ντα Κόστα πάει πολύ καλύτερα τις τελευταίες μέρες, βάσει και του προγράμματος που του έχει επιβάλει ο ιατρός της ομάδας και αύριο Τετάρτη (19/10), θα δοκιμάσει να προπονηθεί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ρόστερ. Αν δείξει πως ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις, μάλιστα, δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς της Κυριακής με τον Πιερικό, παίρνοντας, ίσως, και χρόνο συμμετοχής. Το μόνο σίγουρο είναι πως μοιάζει σαν… «θηρίο στο κλουβί», επιθυμώντας πολύ την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Παράλληλα, στις προπονήσεις από αύριο μπαίνει και ο Τέλλος, που ξεπέρασε πλήρως το σφίξιμο που ένιωσε στο πόδι του, κατά την διάρκεια του αγώνα με αντίπαλο την Αμβρακία, με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να τον αντικαθιστά αμέσως και θα είναι σίγουρα στη διάθεση του προπονητή του, ενόψει A’ ΔΑΚ Κατερίνης.

Σήμερα Τρίτη (18/10) ο κ. Τζαναβάρας έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι θα προπονούνται καθημερινά μέχρι και το Σάββατο, όταν και ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει στην Κατερίνη. Οι ιθύνοντες των ερυθρολεύκων γνωρίζουν καλά την δυσκολία της αναμέτρησης, κόντρα στον Πιερικό, μία ομάδα που δεν έχει ηττηθεί ακόμα στην έδρα της, σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Παράλληλα, παρατηρείται ιδιαίτερη συγκέντρωση και πείσμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, που θέλουν να δείξουν πως το αποτέλεσμα κόντρα στον Απόλλωνα για το Κύπελλο της Γ΄ Εθνικής ήταν μία κακή παρένθεση, που γρήγορα θα μείνει πίσω.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.