Περιμένει αποκατάσταση της αδικίας ο Ολυμπιακός Βόλου

Συγκρατημένα αισιόδοξοι παραμένουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου μετά την τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Super League 2 και της Football League με τον υφυπουργό Aθλητισμού Λευτέρη Aυγενάκη, και ελπίζουν ότι τελικά η αναδιάρθρωση θα ολοκληρωθεί με τον πλέον επίσημο τρόπο.

Εφόσον έχουν ολοκληρωθεί και οι απαραίτητες διαδικασίες για να πληροί η ομάδα τα κριτήρια για τη νέα κατηγορία, με τη διοίκηση να τονίζει ότι ένα κομμάτι έχει προχωρήσει και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για τα υπόλοιπα, ο Ολυμπιακός Βόλου θα δει να αλλάζουν και πάλι τα δεδομένα, μετά τα όσα αρνητικά είχε βιώσει στην προηγούμενη αναδιαρθρωτική διαδικασία του ελληνικού ποδοσφαίρου, που τον άφησε ουσιαστικά χωρίς άνοδο παρά το γεγονός ότι είχε αναδειχθεί πρωταθλητής της Γ Εθνικής κατηγορίας. Αυτή την αδικία περιμένουν λοιπόν οι «ερυθρόλευκοι» να αποκατασταθεί, έχοντας παράλληλα κατά νου και το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται σιγά-σιγά με τον Ζερόμ Γκιοατά να είναι αμφίβολος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, έχοντας χτυπήσει στο παιχνίδι με τον Αλμωπό Αριδαίας. Αν και ο αντίπαλος είναι εξ ορισμού δύσκολος βάσει και αυτών που έχει δείξει στο φετινό πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να κάνει τη διαφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και να πάρει τη νίκη για πρώτη φορά σε ντέρμπι φέτος.

Περιμένει την απόφαση για τον Απόλλωνα Πόντου

Παρά το γεγονός ότι σήμερα Πέμπτη, το Μονομελές Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας εξέδωσε αποφάσεις για ομάδες της Football League, η απόφαση για το παιχνίδι ανάμεσα σε Απόλλωνα Πόντου και Ολυμπιακό Βόλου δεν ήρθε στο προσκήνιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων δεν είχε διεξαχθεί, καθώς οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου ήρθαν μαζικά αντιμέτωποι με συμπτώματα δηλητηρίασης-γαστρεντερίτιδας και χρειάστηκε να τους δοθεί ιατρονοσηλευτική φροντίδα. Πάντως, η διοίκηση παραμένει αισιόδοξη ότι η αναμέτρηση θα οριστεί κανονικά σε έτερο χρόνο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.