Ελπίζει στην ανατροπή ο ΓΣ Αλμυρού

Μετά την ήττα από τον ΓΣ Αμπελώνα στο κύπελλο ΕΣΚΑΘ

Νευρικότητα και ένταση ήταν τα χαρακτηριστικά του αγώνα ανάμεσα σε ΓΣ Αμπελώνα και ΓΣ Αλμυρού, του πρώτου ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, με την ομάδα του Νομού Λάρισας να εκμεταλλεύεται τα άστοχα σουτ της αντιπάλου και να παίρνει τελικά τη νίκη χάρη στο τελικό 55-46.

«Δεν ήταν τόσο τα τρίποντα, που και εκεί δεν είχαμε καλά ποσοστά, αλλά η αστοχία μας κυρίως στα δίποντα» δήλωνε μετά το τέλος του αγώνα στο «Magnesiasports» ο προπονητής του ΓΣ Αλμυρού, Παναγιώτης Νάνης, κάτι που μαρτυρά και η στατιστική, καθώς η ομάδα του είχε μόλις 13/47.

Την ίδια στιγμή η ομάδα του Αμπελώνα προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο των ριμπάουντ, έχοντας μεγαλύτερο μέσο όρο στο ύψος των παικτών, αν και το κενό διάστημα που είχε επέτρεψε στον Αλμυρό να μειώσει στο τρίποντο, στο τρίτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης (43-40). Στο τελευταίο πεντάλεπτο ωστόσο του αγώνα, οι γηπεδούχοι είχαν πιο καθαρό μυαλό και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα με διαφορά εννέα πόντων, κάτι όμως που δεν τους εξασφαλίζει από τώρα την πρόκριση.

Ωστόσο και ο προπονητής του ΓΣ Αμπελώνα, Λευτέρης Χαντζιάρας κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τον ομόλογό του, καθώς τόνισε στο «Magnesiasports» ότι: «Το σκορ κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα, τη στιγμή που εμείς ήμαστε καλοί στην άμυνα, αλλά όχι τόσο όσο θα θέλαμε στην επίθεση. Θεωρώ ότι στον Αλμυρό θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και το αποτέλεσμα και η πρόκριση θα κριθούν στις λεπτομέρειες».

Ο επαναληπτικός δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες του Παναγιώτη Νάνη να διεκδικήσουν το εισιτήριο στα ημιτελικά της διοργάνωσης, καθώς η διαφορά αυτή δεν αποτελεί σίγουρα ανυπέρβλητο εμπόδιο, αρκεί να διορθωθούν όλα τα λάθη που έγιναν την περασμένη Τετάρτη. Ωστόσο όλοι γνωρίζουν ότι ο ΓΣ Αμπελώνα διαθέτει έμπειρο υλικό και έχει υψηλές βλέψεις για μία ακόμη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, οπότε η προσοχή, η συγκέντρωση και η ευστοχία αποτελούν στοιχεία που το σύνολο του ΓΣ Αλμυρού καλείται να δείξει στις 27 Νοεμβρίου, όταν και θα πραγματοποιηθεί ο επαναληπτικός.

Φώτο: billkara.blogspot.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.