Έμειναν στην Αργώ Νικολάου και Γιαλόγλου

Συνεχίζει τις ανανεώσεις η Αργώ ενόψει της νέας σεζόν που θα τη βρει για πρώτη φορά στην Α2 γυναικών βόλεϊ. Τόσο η Ειρήνη Νικολάου όσο και η Νικολέτα Γιαλόγλου θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα.

Η ανακοίνωση για την Ειρήνη Νικολάου (φωτό):

«Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας για ακόμη μια χρονιά με την αθλήτρια Ειρήνη Νικολάου. Η έμπειρη πασαδόρος, γεννημένη το 1992, ξεκίνησε το άθλημα από μικρή ηλικία και έγραψε πολλές επιτυχίες στο βιογραφικό της σε ομάδες των Αθηνών που αγωνιζόταν

  • 2005-2013 Αστέρας Αγ. Δημητρίου, Β’ ΕΘΝΙΚΗ, Α2

παγκορασίδες, κορασίδες, νεάνιδες, γυναίκες

  • 2013-2014 Δάφνη Αγ. Δημητρίου, Β’ ΤΟΠΙΚΟ,
  • 2014-2016 ΑΟΝΑ, Β’ ΕΘΝΙΚΗ
  • 2016-2019 Δάφνη Αγ. Δημητρίου, Β’ ΤΟΠΙΚΟ, Α’ ΤΟΠΙΚΟ

Πέρυσι ήρθε στην ομάδα μας και πανηγύρισε την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία, ενώ παράλληλα ξεκίνησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας .

Μια εξαιρετική αθλήτρια που θα πασάρει και θα βοηθήσει για ακόμη μια χρονιά στη νέα κατηγορία πλέον, για την ΑΡΓΩ.

Ευχόμαστε στην Ειρήνη να έχει μια δυνατή αγωνιστική σεζόν με πολλές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα».

Η ανακοίνωση για τη Νικολέτα Γιαλόγλου:

«Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια Νικολέτα Γιαλόγλου.
Η Νικολέτα, που ανήκει στο αθλητικό σωματείο Φοίνικας Σύρου, υπέγραψε για ακόμη μια χρονιά με την ομάδα μας με υποσχετική. Η αθλήτρια είναι φοιτήτρια στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και παράλληλα με τις σπουδές στον Βόλο, αγωνίζεται τα δύο τελευταία χρόνια στον σύλλογο μας στη θέση του libero, θωρακίζοντας την άμυνα στη γυναικεία ομάδα. Καλώς ορίζουμε τη Νικολέτα για ακόμη μια χρονιά και τις ευχόμαστε πολλές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα».