Εμπειρίες των κοριτσιών του Ολυμπιακού στην Πάτρα

Μια εξαιρετική εμπειρία ήταν η συμμετοχή του Ολυμπιακού Βόλου στο πανελλήνιο τουρνουά μπάσκετ νεανίδων και κορασίδων που διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία ο Προμηθέας στην Πάτρα.

Αναλυτικά η ενημέρωση: “Μια εξαιρετική εμπειρία βιώσαμε με τη συμμετοχή μας στο πανελλήνιο τουρνουά μπάσκετ νεανίδων και κορασίδων που διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία ο Προμηθέας στην Πάτρα. Στον αγωνιστικό τομέα, και παρά την τεράστια αγωνιστική απουσία (γιατί η Βασιλική ήταν κοντά μας να συμπαρασταθεί στις συμπαίκτριές της) της διεθνούς Βασιλικής Σιουμουρέκη που τραυματίστηκε σε αγώνα με το σχολείο της, τα κορίτσια του Ολυμπιακού μας, αγωνίστηκαν με πάθος και δύναμη. Κέρδισαν τρία ματς, με Προμηθέα, Ηρακλή Κοζάνης και Ηρακλή και έχασαν από τον ισχυρό Ανδρογέα, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Δύο αθλήτριές μας οι Χριστίνα Νταιάκη και η Μαρίνα Κοτοπούλη αγωνίστηκαν στο All Star Game νεανίδων, ενώ τη μία ομάδα κοoυτσάρισε η κόουτς μας Ελένη Παπαθανασίου με εκλεκτούς προπονητές. Επίσης η Χριστίνα Νταιάκη συμμετείχε και στον τελικό των τριπόντων

Στα κορίτσια μας, μίλησε η κορυφαία Ελληνίδα καλαθοσφαιρίστρια Εβίνα Μάλτση, ενώ πραγματοποιήθηκε και σεμινάριο προπονητών με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Τσεμπέρη. Όλα ήταν οργανωμένα στην εντέλεια με τη γενική ευθύνη να έχει ο Γιώργος Καράγκουτης με άξια συμπαραστάτριά του, την δόξα του γυναικείου μπάσκετ Τούλα Καλέντζου κι ένα επιτελείο εξαιρετικών συνεργατών.

Τα κορίτσιά μας, το διασκέδασαν, αποκόμισαν πλούσιες εμπειρίες κι έγινα πιο δυνατές για τη συνέχεια. Γιορτάσαμε και τα 15α γενέθλια της ταλαντούχας γκαρντ Δέσποινας Καραστάθη σε μια πολύ ξεχωριστή βραδιά για την οποία φρόντισαν η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος, ο Δημήτρης και η Νικολέττα Καραστάθη, ο Νίκος Ράπτης, ο Γιάννης Σιουμουρέκης και ο Κώστας Κοτοπούλης που γι’ άλλη μια φορά ήταν δίπλα μας και τους ευχαριστούμε θερμά.

Ευχόμαστε στη Βασιλική Σιουμουρέκη περαστικά και να ξέρει πως θα είμαστε δίπλα της σε κάθε στιγμή, περιμένοντάς την να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Γιώργο Καράγκουτη και τον Προμηθέα Promitheas Park Tournament για την εξαιρετική εμπειρία. Vamos κοριτσάρες μας, τα καλύτερα έρχονται…ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΟΜΑΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.