Εμβόλιμη αγωνιστική για Δήμητρα και Αλμυρό

Εμβόλιμη αγωνιστική για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με τις 2 από τις 4 εκπροσώπους της Μαγνησίας να αγωνίζονται στις 05/05.

Συγκεκριμένα η Δήμητρα Ευξεινούπολης θα υποδεχθεί τον Αμβρυσσέα Διστόμου και ο ΓΣ Αλμυρού θα δοκιμαστεί στην Αταλάντη απέναντι στην τοπική ομάδα. Θυμίζουμε ότι τα δυο παιχνίδια είχαν οριστεί για την 4η «στροφή» της Γ’ Εθνικής αλλά είχαν αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

Η Δήμητρα θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και να κυνηγήσει την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και γενικά στην ιστορία της στη Γ’ Εθνική. Η ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά επικράτησε με σκορ 1-0 της Αταλάντης και πλέον έχει 5 βαθμούς, αφήνοντας την ομάδα της Φθιώτιδας με 3 βαθμούς στην τελευταία θέση μαζί με τον Οπούντιο (που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα).

Τώρα τα βλέμματα όλων στην Ευξεινούπολη είναι στο παιχνίδι με τον Αμβρυσσέα. Όπως δήλωσε και ο κόουτς της ομάδας, το έργο θα είναι πολύ δύσκολο καθώς οι βοιωτοί είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας, διαθέτοντας μια πολύ καλή ομάδα.

Από την άλλη ο ΓΣ Αλμυρού θα δοκιμαστεί στην Αταλάντη απέναντι στον ΑΠΟ. Η ομάδα του Θάνου Θεοδώρου προέρχεται από το ρεπό και το ξεκούραστο τρίποντο ενάντια στον Οπούντιο, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική είχε επικρατήσει επί του Φωκικού με 2-1 εντός έδρας. Με 6 πόντους μετά την επανέναρξη ο Αλμυρός έχει βάσιμες ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία (αν τελικά υπάρξει υποβιβασμός).

Επιθυμούν να τριτώσουν τις νίκες απέναντι στους λοκρούς, οι οποίοι και αυτοί πλέον παίζουν με την πλάτη στον τοίχο. Εντός αγωνιστικού χώρου μετρούνε ισάριθμες ήττες, (4 ήττες σε 4 αγώνες), είναι τελευταίοι, με τους μοναδικούς βαθμούς στο πρωτάθλημα να είναι στα χαρτιά με τον Οπούντιο.

Ίσως βγούνε ευνοημένες οι δυο ομάδες από αυτά τα εξ αναβολής παιχνίδια με δεδομένου ότι προ διακοπής δεν είχαν πετύχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα. Κυρίως για τον Αλμυρό που ήταν τελευταίος με την Αταλάντη ενώ τώρα θα ταξιδέψει για το παιχνίδι, έχοντας ένα πλεονέκτημα τριών πόντων.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.