Εν αναμονή ανακοινώσεων στον Ολυμπιακό Βόλου

Ανακοινώσεις για βασικά ζητήματα, που θα βοηθήσουν να μπουν όλα τα θέματα του Ολυμπιακού Βόλου σε μία ιεράρχηση, με απώτερο σκοπό φυσικά να προχωρήσει η ομάδα τον προγραμματισμό της, αναμένονται στον ερυθρόλευκο σύλλογο.

Οι εκκρεμότητες σιγά-σιγά θα πρέπει να κλείνουν η μία μετά την άλλη προς ανακούφιση και των χιλιάδων φίλων της ομάδας, που έχουν υποστεί πολλά …σκωτσέζικα ντους τις τελευταίες δύο βδομάδες λόγω των διαφωνιών που προέκυψαν ανάμεσα σε Παναγιώτη Μποτσιβάλη και Ευριπίδη Τσιμπανάκο, με το γυαλί στις σχέσεις μία να κολλάει και μία να ραγίζει. Ωστόσο, πλέον όλα δείχνουν, χωρίς οι δυο ισχυροί διοικητικοί παράγοντες να συμφωνούν σε όλα, πως θα βάλουν νερό στο κρασί τους και θα εργαστούν για το καλό του Ολυμπιακού Βόλου.

Η πρώτη ανακοίνωση που αναμένεται είναι αυτή του προπονητή, με τον Γιώργο Βαζάκα να έχει γίνει πλέον φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Η επιλογή του τεχνικού είναι το Α και το Ω, αφού με δικές του εισηγήσεις θα κινηθεί η διοίκηση για την ενίσχυση του ρόστερ και για το ποιοι παίκτες θα αποτελέσουν τον κορμό από την περσινή σεζόν. Δίπλα του ως δεξί του χέρι θα βρίσκεται και ένας νέος βοηθός προπονητή και απομένει να επιβεβαιωθεί αν αυτόν τον ρόλο θα τον έχει ο Θωμάς Μακρής ή κάποιος άλλος, που θα είναι πάντως, όπως όλα δείχνουν, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Β. Παράλληλα, μ’ αυτές τις επιλογές θα δοθεί η δυνατότητα να καταρτιστεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Από κει και πέρα είναι προγραμματισμένο να γίνει γνωστή η σύνθεση της νέας Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου, στην οποία οι πληροφορίες λένε ότι θα βρίσκονται εκτός των κ.κ. Μποτσιβάλη και Τσιμπανάκου, και ο Ανδρέας Μπονόβας όσο και ο Τζόναθαν Βαΐτσης, που αλλάζει πόστο και παύει να είναι γενικός αρχηγός.

Ένα ερώτημα είναι βεβαίως αν σ’ αυτήν θα συμμετάσχουν κάποιοι από τους επιχειρηματίες, που θα βοηθήσουν οικονομικά στη νέα προσπάθεια και σύμφωνα με πληροφορίες, που διαρρέονται και πρέπει να αποδειχθούν και στην πράξη, θα αλλάξουν το οικονομικό στάτους των ερυθρόλευκων σε σχέση με πέρσι.

Αυτά τα βήματα είναι βασικά, για να επανέλθει η πλήρης ηρεμία στην ομάδα και να βγει προς τα έξω η εικόνα ότι τα πάντα ξανάρχισαν να λειτουργούν, όπως πρέπει, κοιτώντας μόνο προς τα εμπρός, αλλά κυρίως έχοντας διδαχθεί από τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος, ενώ σημαντικό είναι ότι η προσπάθεια φέτος δεν ξεκινάει από το μηδέν.

Από κει και πέρα θα αρχίσει η στελέχωση του δυναμικού με παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν στον στόχο του πρωταθλητισμού. Τα σενάρια, όπως γίνεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, έκαναν ήδη την εμφάνισή τους, όπως το όνομα του σέντερ φορ Διαμαντόπουλου, που έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στους ερυθρόλευκους, οι οποίοι έχουν ως φιλοσοφία ότι ένα μέρος των κινήσεών τους θα πρέπει να αφορά σε ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα και χαίρουν εκτίμησης από τον κόσμο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.