Ένα ασημένιο και ένα χάλκινο στη Χιονοσανίδα ο Ζαρκάδας

Με τριμελή αποστολή συμμετείχε ο ΕΟΣ Βόλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοσανίδας που πραγματοποιήθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Φεβρουαρίου. Οι αθλητές Γουλιανός Ευάγγελος, Ζαρκάδας Αναστάσιος και Παύλος Δήμος συμμετείχαν σε 2 αγωνίσματα, την τεχνική κατάβαση και τη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση Χιονοσανίδας, με τον Αναστάσιο Ζαρκάδα να κατακτά ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο.

Το Σάββατο 8/2 πραγματοποιήθηκε το αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης. Ο Ζαρκάδας Αναστάσιος κατέλαβε την η θέση, ενώ ο Γουλιανός Ευάγγελος την 5η θέση στο Πανελλήνιο. Οι αγώνες ήταν παράλληλα και διεθνείς με τους δύο αθλητές να λαμβάνουν την 6η και 9η θέση αντίστοιχα στην κατάταξη του διεθνή αγώνα.

Την επόμενη ημέρα Κυριακή 9/2, στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης ο Ζαρκάδας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο πανελλήνιο και μια 5η θεση στον διεθνή αγώνα. Ο Παύλος Δήμος κατέκτησε την 6η θέση στο πανελλήνιο και την 14η στον διεθνή, ενώ ο Γουλιανός Ευάγγελος δεν κατάφερε να τερματίσει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.