Ένα χρυσό και δύο αργυρά για τον Γ.Σ. Βόλου στο πανελλήνιο στίβου U16

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης  διεξήχθη το περασμένο  Σαββατοκύριακο ο 2ος όμιλος του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου στην κατηγορία U16.

Ένα χρυσό και δύο αργυρά μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο σύλλογος σε δελτίο Τύπου:

“Χρυσό μετάλλιο στη δισκοβολία με βολή στα 24.65m, που είναι και ατομικό ρεκόρ, κατέκτησε η Κουκογιάννη Μαρία. Νεαρή, πολλά υποσχόμενη για το μέλλον αθλήτρια.

Αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα των 200m με εμπόδια με 26’74” και  νέο ατομικό ρεκόρ και πολύ καλή επίδοση έκανε ο Τσαλίκης Γιάννης,ο οποίος κατέκτησε και την 8η θέση στο αγώνισμα του τετραπλούν με επίδοση 14.30m.

Αργυρό επίσης μετάλλιο κατέκτησε ο μικρός της παρέας Γρηγορίου Γιάννης στο άλμα σε μήκος με επίδοση 5.81m. Η μη σωστή προσέγγιση στη φορά του τού στέρησε ένα πολύ μεγαλύτερο άλμα. Ακόμη ήρθε 4ος στο αγώνισμα του τετραπλούν με επίδοση 15,11m

Επίσης αγωνίστηκαν οι Ρέπου Ζωή που κατέκτησε την 8η θέση στο μήκος με 4.88m και την 5ηθέση στο τετραπλούν με 13,38m, ο Μακρυγιάννης Κλέαρχος καταλαμβάνοντας την 6η θέση με νέο ατομικό ρεκόρ 36.09m στη δισκοβολία και η Λέφα Κατερίνα, η οποία κατέλαβε την 7η θέση στη σφαιροβολία με  9.43m.

Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες υπερέβαλαν εαυτόν κάνοντας ατομικά ρεκόρ ή  πλησιάζοντας τις επιδόσεις τους.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει θερμά τους παραπάνω αθλητές και αθλήτριες για το ήθος και την αγωνιστικότητά τους”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.