Ένα εικοσαήμερο off ο Μπρίτος

Περίπου τρεις βδομάδες είναι το διάστημα που θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές δραστηριότητες του Ολυμπιακού Βόλου ο Γκουστάβο Μπρίτος. Ο Αργεντινός τραυματίστηκε λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους στο φιλικό με τη Βέροια, καθώς του γύρισε το πόδι, συνέχισε μέχρι το ημίχρονο, όταν και αντικαταστάθηκε, αλλά την επόμενη μέρα φάνηκε το μέγεθος του προβλήματος, καθώς έσπασε ένα οστεόφυτο στον αστράγαλο και στον ποδοσφαιριστή τοποθετήθηκε ψηλός νάρθηκας.

Αυτού του είδους ο τραυματισμός απαιτεί τουλάχιστον 15 μέρες αποθεραπεία και εκτιμάται ότι σε περίπου ένα 20ημερο ο επιθετικός χαφ των ερυθρολεύκων θα είναι εντάξει, για να ξαναπροσφέρει τις υπηρεσίες του. Θυμίζουμε ότι ο 26χρονος Λατινοαμερικανός έχει αγωνιστεί μετά την απουσία του στην πρεμιέρα με τον Αστέρα Πετριτής σε όλα τα υπόλοιπα ματς του πρωταθλήματος είτε ως βασικός, στα τέσσερα απ’ αυτά, είτε ως αλλαγή στα άλλα τρία, ενώ στο ματς με την Ιστιαία, με το που είχε μπει στον αγώνα στο 33’ σκόραρε το μοναδικό του μέχρι στιγμής γκολ.

Έτσι λοιπόν αυτή του Μπρίτος είναι μία δεδομένη απουσία σε περίπτωση που υπάρξει συνέχεια του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής την Κυριακή, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να είναι σε αναμμένα κάρβουνα και να περιμένουν τις οριστικές αποφάσεις. Πάντως, έχουν ήδη κάνει τις κινήσεις τους για κάποιο φιλικό ματς είτε για το Σάββατο είτε για την Κυριακή.

Η άλλη δεδομένη απουσία, αν έχουμε επίσημο ματς, είναι αυτή του Ζώνα, ο οποίος σε περίπτωση μη άρσης της αναβολής είναι πάρα πολύ πιθανόν να είναι στην αποστολή με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, αν την αντιμετωπίσει στις 27 Νοεμβρίου κι όχι στις 20. Ο Ζώνας ένας από τους οκτώ παίκτες στο ρόστερ του Ολυμπιακού μαζί με τους Ανδρέα και Δήμο Κόκκα, Γκίτζια, Αγγελή, Παλιούρα, Μπουργάνη και Πατσή, που ακόμη δεν έχουν αγωνιστεί καθόλου στο πρωτάθλημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.