Ένα … ξεαράχνιασμα επειγόντως στη Νεάπολη

Οι δηλώσεις Ρότσα στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς Νίκη-Θεσπρωτός δημιούργησαν θέμα, αφού ο Ελληνοαργεντινός προπονητής διαμαρτυρήθηκε έντονα για τον χώρο που έγινε η συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Νεάπολης (σ.σ. έξω από τα αποδυτήρια, στον οποίον είχαν πρόσβαση άπαντες οι εμπλεκόμενοι με τον αγώνα) και μάλιστα όσοι ήταν εκεί τον είδαν πολύ θυμωμένο πριν αρχίσουν οι δηλώσεις.

Βέβαια, η Νίκη στάθηκε μάλλον “άτυχη”, καθώς ίσως δύσκολα άλλος τεχνικός θα εξέφραζε την ενόχλησή του και αντιθέτως θα ήταν συγκαταβατικός, αλλά ο κ. Ρότσα με το βαρύ βιογραφικό ως παίκτης και ως προπονητής ήθελε να κάνει καταγγελίες για το καημένο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως είπε, για το οποίο μονολογούσε πριν τη συνέντευξη Τύπου ότι “θα πεθάνει και δε θα έχει διορθωθεί”.

Ασφαλώς, η διοίκηση της βολιώτικης ομάδας δεν έφταιγε, καθώς μπήκε στο γήπεδο μόλις το Σάββατο και συν τοις άλλοις πήρε αρνητική απάντηση από τους υπαλλήλους του γηπέδου για το αν υπάρχει ειδική αίθουσα για τις δηλώσεις μετά τη λήξη μίας αναμέτρησης, με το επιχείρημα ότι και οι συνεντεύξεις του ΝΠΣ Βόλος στον ίδιο χώρο γίνονταν. Παράλληλα, και ο ίδιος ο Ρότσα μίλησε για ευθύνες της διοργανώτριας αρχής και όχι της Νίκης, για την οποία είπε κι όχι φυσικά επικριτικά αλλά από σεβασμό ότι δεν αξίζει στην ιστορία της να γίνεται μία συνέντευξη Τύπου σ’ έναν διάδρομο. Επίσης, ανέφερε ότι είναι εύκολο να επιρρίπτονται ευθύνες στον Δήμο.

Και μιας και ο λόγος για τον Δήμο Βόλου, στον οποίον ανήκει η αθλητική εγκατάσταση, οι εικόνες που αντικρίζει κανείς στον χώρο έξω από τα αποδυτήρια παραπέμπει στο διαχρονικό άσμα του Καζαντζίδη “νυχτερίδες κι αράχνες γλυκιά μου”… Ένα ξεαράχνιασμα από κάποιο συνεργείο του Δήμου, είναι απαραίτητο, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία. Μάλιστα αυτό το σημείο που εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του Magnesiasports δεν είναι το μοναδικό που οι αράχνες κάνουν … πάρτι. Εξάλλου ο ΝΠΣ Βόλος έφυγε από τη Νεάπολη, δε χρειάζεται πλέον οι εσωτερικοί χώροι του γηπέδου να είναι περιποιημένοι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.