«Έναν όμιλο ζητούν στην SL2 Cosmote και Nova, καμία πιθανότητα για δύο»

Απέκλεισε το σενάριο των δύο ομίλων ο αντιπρόεδρος της SL2, Χρήστος Παπαδημητρίου

Συνέντευξη Τύπου έδωσε ο Α’ αντιπρόεδρος της SL2 και μεγαλομέτοχος του Διαγόρα Ρόδου, Χρήστος Παπαδημητρίου την Πέμπτη (16/05) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος της Super League 2 σε δύο ομίλους.

Το απέρριψε ωστόσο, τονίζοντας ξεκάθαρα: «Θα είναι ένας όμιλος. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι δύο όμιλοι ούτε μία στο εκατομμύριο, γιατί αυτό προβλέπει η προκήρυξη. Αν θέλουν κάποιοι από τη βόρεια Ελλάδα να κάνουν άλλο πρωτάθλημα από εκεί, αυτό έχει τελειώσει. Ένας όμιλος θα είναι με 20 ομάδες. Ο κανονισμός λέει ότι το κενό καλύπτεται μόνο αν οι ομάδες είναι λιγότερες των 18.

Να αποκτήσει μια σοβαρότητα πλέον το πρωτάθλημα, γιατί φέτος ήταν από τις καλύτερες χρονιές. Ήταν αξιόπιστο 100%. Μέχρι την τελευταία αγωνιστική δεν ξέραμε ποιος θα πάρει πρωτάθλημα στους δύο ομίλους, ούτε ποιος θα πέσει ως τις τελευταίες αγωνιστικές. Θεωρώ ότι ένα πρωτάθλημα με 18-20 ομάδες θα μας ξαναβάλει μέσα στους μεγάλους του ποδοσφαίρου.

Του χρόνου υπάρχουν προτάσεις. Έχουν ενδιαφερθεί φέτος και η Cosmote και η Nova και ζητάνε έναν όμιλο, γιατί είναι πιο αξιόπιστος. Πέρυσι μας μποϊκοτάρισε η ΕΡΤ και δεν πήραμε χρήματα. Φέτος σε ποιο παιχνίδι υπήρχε αδιάφορη ομάδα; Σε κανένα. Δεν ακούστηκε το παραμικρό. Τις αποτυχίες μας ως παράγοντες και, μάλιστα εξωδιοικητικοί (σ.σ. «καρφί» για τον Βρέντζο των Χανίων), μην τις χρεώνουμε σε άλλους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.