Εναρξη συνεργασίας με τέσσερις παίκτες για τον Ολυμπιακό Β. στο μπάσκετ

Ο Γιώργος Μπεκρής

H Διοικούσα Επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοίνωσε την απόκτηση τεσσάρων παικτών, που θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Μπούρα, Γιάννη Ευτυχίδη, Γιώργο Μπεκρή και Αντώνη Μούμογλου.

Αλέξανδρος Μπούρας: Ο Αλέξανδρος Μπούρας έχει γεννηθεί στις 27/9/1999, έχει ύψος 1.90 και αγωνίζεται στις θέσεις των Γκάρντ και του Σμολ Φόργουορντ. Η προηγούμενή του ομάδα ήταν ο Αιολικός Βόλου, στο αντρικό τμήμα του οποίου ξεκίνησε σε ηλικία 15 ετών, έπαιξε μία χρονιά ως δανεικός στο B.C. Volos, ενώ έπειτα επέστρεψε στον Αιολικό. Έχει πανηγυρίσει δύο ανόδους από τη Β’ ΕΣΚΑΘ στην Α2 ΕΣΚΑΘ και την επόμενη χρονιά στην Α1 ΕΣΚΑΘ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», σημείωσε ο 20χρονος παίκτης.

Γιάννης Ευτυχίδης: Ο Γιάννης Ευτυχίδης έχει γεννηθεί στις 19/8/1992 και ξεκίνησε την καριέρα του στον Γ.Σ. Βόλου στον οποίο αγωνίστηκε πολλά χρόνια, ενώ μετέπειτα, ζώντας στη Θεσσαλονίκη έπαιξε σε ΜΕΝΤ, ΠΑΟΚ, Ωραιόκαστρο, μεταξύ άλλων ομάδων. Έπειτα, έφυγε για σπουδές στην Αγγλία, αγωνιζόμενος στο Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ, όπου κέρδισε τον τίτλο του ΜVP. Την περσινή χρονιά αγωνιζόταν με τη φανέλα του Ίωνα.

Ο 27χρονος παίκτης, που αγωνίζεται με ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας σημείωσε: «Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να αγωνίζομαι στην ομάδα του Ολυμπιακού».

Γιώργος Μπεκρής: Ο Γιώργος Μπεκρής έχει γεννηθεί στις 24/12/98, έχει ύψος 1,93 και αγωνίζεται ως Γκαρντ και Φόργουορντ. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Κάδμο Θήβας, απ’ όπου κατάγεται και αγωνίστηκε εκεί 6 χρόνια, ενώ έπαιξε 1 χρόνο στον Αιολικό και 2 χρόνια στον Ίωνα. Αναδείχθηκε 1ος σκόρερ της ομάδας του Ίωνα, τη σεζόν 2018-2019, σημειώνοντας 294 πόντους. Ο 21χρονος παίκτης δήλωσε: «Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ και ατομικά να βελτιωθώ, κατά το δυνατόν περισσότερο».

Αντώνης Μούμογλου: Ο Αντώνης Μούμογλου έχει γεννηθεί στις 16/4/1980, έχει ύψος 1,92 και αγωνίζεται στη θέση του Πάουερ Φόργουορντ. Ξεκίνησε στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και το 1998 κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων με τη φανέλα του Ηρακλή. Αγωνίζεται 20 χρόνια σε Εθνικές Κατηγορίες. Σιάτιστα, Ερμής Λαγκαδά, ΕΑΛ, Σπόρτιγκ Αθηνών, Πανόραμα, Δαίδαλοι Καλλικράτειας, Άργος Ορεστικό, Απόλλων Καλαμαριάς, Γουμένισσα, Κεραυνός Ωραιοκάστρου, Αναγέννηση Φλόγας, Ίωνες Χίου, Χαλκηδόνα, ΑΕΕΤ, Τιτάνες Παλαμά και Ίκαροι Τρικάλων είναι οι ομάδες που έχει αγωνιστεί. Το 2007 κατέκτησε το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς όπως και το 2017 κατέκτησε το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής με τους Τιτάνες Παλαμά. Σε δήλωσή του, αναφέρει: «Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».
Η Διοικούσα Επιτροπή καλωσορίζει τα νέα αποκτήματα της ομάδας και εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα χρώματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.