Έναρξη των κολυμβητικών αγώνων «Νικητήρια»

Παρουσία βουλευτών, εκπροσώπων φορέων, αθλητών, προπονητών, συνοδών και πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης των «10ων Νικητηρίων» που διεξάγονται στο κολυμβητήριο «Β. Πολύμερος» στη Ν. Ιωνία, συνδιοργανώνονται από το κολυμβητικό τμήμα της Νίκης Βόλου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τελούν υπό την αιγίδα της ΚΟΕ.

Στους αγώνες, συμμετέχουν πάνω από 700 αθλητές και 30 σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, Στέργιος Φάτσης, ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Αναφέρθηκε στην ιστορία του τμήματος, αλλά και στη γέννηση της ιδέας των «Νικητηρίων». Εξήρε την προσπάθεια που γίνεται κάθε χρόνο κι ευχαρίστησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη στήριξη καθώς και τη διοίκηση του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του κολυμβητηρίου.

Χαιρετισμούς απηύθυναν κι οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι, ενώ την έναρξη των αγώνων κήρυξε η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη, που συνεχάρη τους διοργανωτές, ευχήθηκε υγεία κι επιτυχίες και τόνισε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει έμπρακτα δραστηριότητες που προάγουν και αναπτύσσουν τον αθλητισμό.

Το τμήμα κολύμβησης του Συλλόγου ευχαριστεί τους εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης για τη συμβολή τους καθώς κι όλους όσους στηρίζουν τη διοργάνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.