Ένας ακόμη νεοφώτιστος στον δρόμο του Ολυμπιακού Βόλου

Έναν ακόμη νεοφώτιστο αντιμετωπίζει την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο Τηλυκράτης Λευκάδας έρχεται στο Πανθεσσαλικό, για να κοντράρει τους ερυθρόλευκους, που θα συναντήσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους τη συγκεκριμένη ομάδα, όπως άλλωστε έγινε και με τους Αστέρα Πετριτή και Ένωση Απολλωνίου Ιστιαίας.

Η ομάδα του Παναγιώτη Τζαναβάρα θα έχει μία σίγουρη απουσία, αυτή του τραυματία κεντρικού αμυντικού Παναγιώτη Ζώνα, που δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε κανένα μέχρι στιγμής παιχνίδι τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Το ίδιο συνέβη και με τον Πορτογάλο Φελίπε ντα Κόστα, αλλά οι πιθανότητες να είναι στην αποστολή για το ερχόμενο ματς είναι αυξημένες, ειδικά αν στην αυριανή ή μεθαυριανή προπόνηση δείξει ότι μπορεί να ακολουθήσει φουλ ρυθμούς. Σ’ αυτήν την περίπτωση θα είναι στην αποστολή για την κυριακάτικη αναμέτρηση. Μάλιστα να τονίσουμε ότι η ώρα της προπόνησης της Πέμπτης άλλαξε, αφού θα γίνει στις 16.00 αντί για τις 10.30 το πρωί.

Οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία για την ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά, που πάντως ως προπονητής είναι γνωστό ότι η φιλοσοφία του είναι το μηδέν στην άμυνα, γι’ αυτό και δημιουργεί σφιχτά σύνολα. Αυτό φαίνεται και στις δύο πρώτες αγωνιστικές, καθώς ο Τηλυκράτης είναι μία από τις τέσσερις ομάδες του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που δεν έχει δεχτεί γκολ στα δύο πρώτα ματς μαζί τη Νίκη, την Α.Ε. Καραϊσκάκης και τον Διαγόρα Σεβαστής.

Επομένως, στο Πανθεσσαλικό θα θελήσει να διατηρήσει αυτό το μίνι σερί απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που τον τρόπο να σκοράρει τον έχει, απλώς αυτή τη φορά δεν πρέπει να επαναλάβει τις αμυντικές του αδράνειες που του στοίχισαν δύο τέρματα παθητικό μέχρι στιγμής και «ματώνοντας» για πρώτη φορά τα δίχτυα της ομάδας από τη Λευκάδα να πάρει το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο.

Βεβαίως, οι παίκτες πήραν το μάθημά τους την προηγούμενη Κυριακή και οι δηλώσεις του Παναγιώτη Τζαναβάρα περί έπαρσης λογικά τους προσγείωσαν στην πραγματικότητα της Γ’ Εθνικής, που όποια κι αν είναι η διαφορά ποιότητας με τους αντιπάλους που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός χρειάζεται κι άλλα πράγματα σε ό,τι αφορά τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία μέσα στον αγωνιστικό χώρο, για να μη βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Τέλος, να αναφέρουμε σε ό,τι αφορά τον διαιτητή της επόμενης αναμέτρησης ότι θα είναι ο Στέφανος Χιώτης από τα Τρίκαλα, ο οποίος έχει διευθύνει μόλις έξι παιχνίδια στην καριέρα του στη Γ’ Εθνική και στα τέσσερα έχει φέρει άσους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.