Ένατη θέση για την Εθνική πόλο Γυναικών

Η Εθνική Γυναικών ήταν βελτιωμένη συγκριτικά με τις τελευταίες εμφανίσεις της, όμως δεν απέφυγε ακόμη μία ήττα, αυτή τη φορά από την Ολλανδία με 9-11, με συνέπεια να επιστρέψει από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκζού με την ένατη θέση.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, πάντως, θα πρέπει να αναδιοργανωθεί σύντομα, να βρει το γνωστό καλό εαυτό του και να μπει στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, τον ερχόμενο Ιανουάριο κι αν χρειαστεί και του Προολυμπιακού τουρνουά (Μάρτιος), για να πετύχει το στόχο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, στο Τόκιο.

Οι διεθνείς πάλεψαν απέναντι στις Ολλανδέζες, που είχαν όμως ένα ξέσπασμα στο δεύτερο οκτάλεπτο και πήγαν στο ημίχρονο προηγούμενες με 6-3. Στη συνέχεια η ομάδα του Γιώργου Μορφέση βρήκε λύσεις αμυντικά κι επιθετικά και ισοφάρισε σε 8-8.

Στο τέλος του τρίτου οκτάλεπτου, όμως, δέχθηκε δύο εύκολα γκολ και βρέθηκε πίσω με 10-9. Στην τελευταία περίοδο η Εθνική ήταν καλή αμυντικά και προσπάθησε να ανατρέψει το σκορ, αλλά δεν μπόρεσε.

Τελικά οι Ολλανδέζες κατάφεραν να σκοράρουν σε φάση με παίκτρια παραπάνω στην τελευταία επίθεσή τους και να φτάσουν στην τελική επικράτηση με 11-9.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.