Ενδεχόμενο ανόδου στη Γ’ Εθνική για τους δευτεραθλητές των Ενώσεων από Λεουτσάκο

Πως οι 14 ομάδες που θα συμμετάσχουν στη νέα Football League θα μοιραστούν 1,8 εκ. ευρώ και πως αν διευρυνθεί η Γ’ Εθνική, αυτό θα φέρει και άνοδο των δευτεραθλητών των Ενώσεων, κάτι που δίνει ελπίδες στον Ρήγα Φεραίο, τόνισε μιλώντας «Sport Sto Noto Radio» ο Λεωνίδας Λεουτσάκος. Ο πρόεδρος της Ένωσης Football League είπε μεταξύ άλλων:

Για πιθανές αλλαγές στη Γ’ Εθνική: «O κύριος Βασιλειάδης δήλωσε πως η ΕΠΟ μπορεί να κάνει αλλαγές  στην Γ’ Εθνική, ίσως και να διευρυνθεί αυτή, όμως αυτές οι αλλαγές βάσει του ΚΑΠ, αν θα γίνουν, θα αφορούν τους δευτεραθλητές των Ενώσεων, που ίσως να ανέβουν έτσι στη νέα Γ’ Εθνική και όχι τις ομάδες που φέτος έπεσαν από την Γ’ Εθνική».

Για τη διοργάνωση της νέας κατηγορίας, της Football League: «Τόσο την Σούπερ Λίγκα 2 όσο και τη νέα Football League θα τις αναλάβει να τις διοργανώσει, βάσει της απόφασης πάντα της ΕΠΟ, η Football League, εμείς δηλαδή, κι αυτό ό,τι πλέον και να γίνει δε θα αλλάξει. Η νέα λοιπόν Football League θα έχει 1.800.000 ευρώ συνολικά και για τις 14 ομάδες έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΕΡΤ3, που θα μοιραστούν ίσα στις 14 ομάδες, ενώ θα βγούμε χρήματα και από ένα δυνατό χορηγό που θα δώσει και το όνομά του στο νέο αυτό πρωτάθλημα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.