Ενδεχόμενο συνεργασίας Γιάννη Κουφιδάκη και Ευριπίδη Τσιμπανάκου

Αφού το σενάριο για τον Γιώργο Τόρη διαψεύστηκε και έγινε κατανοητό ότι δεν μπορεί να βοηθήσει διοικητικά, καθώς η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο ανήκει γι’ αυτόν οριστικά στο παρελθόν, το νέο όνομα που διέρρευσε σε ό,τι αφορά τον υποψήφιο Βολιώτη επιχειρηματία που έχει συμμετάσχει και σε παλιότερα διοικητικά σχήματα, είναι αυτό του Γιάννη Κουφιδάκη.

Αν υπάρχει τελικά πρόταση από τον συγκεκριμένο παράγοντα, δεν αποκλείεται σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτή να γίνει σε συνεργασία με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, με τον οποίο φέρεται να έχει βρεθεί σε επαφή, και να περιλαμβάνει πρόσωπα του πρόσφατου παρελθόντος για τον Ολυμπιακό Β., που έχουν ασχοληθεί με τους ερυθρόλευκους.

Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος ακούγεται έντονα ότι έχει προχωρήσει τις επαφές του με επιχειρηματίες, ενώ στο κάδρο μπαίνει, χωρίς αυτό να επιβεβαιώνεται απόλυτα, και πρώην ισχυρός παράγοντας της Νίκης, με σκοπό όχι να βοηθήσει τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά να ανοίξει πόρτες στον Τσιμπανάκο με τις γνωριμίες του.

Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχει δημιουργηθεί μία ομάδα ανθρώπων, που βλέπουν θετικά τη συνεργασία με τον περσινό αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου ν’ αναλάβουν τις τύχες της ομάδας και να θέσουν ως στόχο φυσικά τον πρωταθλητισμό.

Όλα αυτά αυξάνουν τις πιθανότητες για κατάθεση και δεύτερης πρότασης εκτός αυτής του Παναγιώτη Μποτσιβάλη, κάτι που αν από τη θεωρία περάσει στην πράξη θα σημαίνει ότι η διοίκηση του Ερασιτέχνη θα κληθεί να αξιολογήσει δύο προτάσεις και ίσως τελικά αυτό να γίνει και με τα μέλη της ομάδας στη Γ.Σ., αν δεν κάνει κάποιος πίσω.

Σημασία έχει ότι τα πάντα κινούνται με τον νόμο των πιθανοτήτων και μέσα από τη διαρροή κάποιων πληροφοριών, κάτι που σημαίνει ότι η κατάσταση αναμονής για τον κόσμο της ομάδας παραμένει. Όμως, η προσδοκία για μία δεύτερη πρόταση δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία στον κόσμο.

Με μεγάλη αγωνία παρακολουθούν τις εξελίξεις και οι παίκτες που ήταν στην ομάδα, αλλά και οι δύο προπονητές, που έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Ολυμπιακό και περιμένουν το οριστικό ξεκαθάρισμα στο διοικητικό τοπίο, δηλαδή οι Γιώργος Βαζάκας και ο Μιχάλης Ζιώγας. Ο πρώτος έχει συμφωνήσει με τον Τσιμπανάκο, αλλά η πρόσληψή του έχει τη σύμφωνη γνώμη και του επιχειρηματία που ετοιμάζεται για ανάληψη διοικητικών καθηκόντων, που πιθανότατα, όπως σημειώσαμε, είναι ο Γιάννης Κουφιδάκης. Με τον δεύτερο έχει δώσει τα χέρια ο κ. Μποτσιβάλης, με το Magnesiasports να είναι αυτό που έδωσε πρώτο την είδηση περί οριστικής συμφωνίας των δύο ανδρών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.