Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Βόλου και για Έλληνα μέσο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
Ενώ αναμένεται ο Αργεντίνος επιθετικογενής

Σε μεταγραφικούς  ρυθμούς κινείται ο Ολυμπιακός Βόλου, που σύμφωνα με πληροφορίες του «Μagnesiasports» εξετάζει μία ακόμη περίπτωση νεαρού Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει παραστάσεις από την κατηγορία της Super League και θεωρείται ότι μπορεί να βοηθήσει στον χώρο του κέντρου, που αγωνίζεται.

Πρόκειται για 19χρονο μέσο που έχει περάσει στο παρελθόν και από ακαδημία συλλόγου της Αθήνας, προτού επιστρέψει στην ιδιαίτερή του πατρίδα, ενώ προσφάτως έγινε επαγγελματίας. Εφόσον υπάρξει συμφωνία, κάτι που είναι πολύ πιθανό να γίνει, ο παίκτης θεωρείται ότι μπορεί να βοηθήσει αρκετά παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Σ’ όλα αυτά θα πρέπει να συνυπολογίσει κανείς  και τα ονόματα των Λουφάκη και Κουτσιανούλη που έχουμε αναφέρει ότι βρίσκονται στο μικροσκόπιο των μελών του Ολυμπιακού Βόλου, παίκτες που έχουν στα πόδια τους τουλάχιστον προπονήσεις, ως μέλη της ΑΕΛ.

Τα μεταγραφικά δεν μένουν εκεί, αφού την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να βρεθεί στον Βόλο ο Αργεντίνος επιθετικογενής παίκτης, με τον οποίο η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου έχει έρθει σε συμφωνία για να ενταχθεί στην ομάδα, παίκτης που είναι και αυτός σε καλή κατάσταση, αφού τα πρωταθλήματα στη χώρα του διεξάγονταν μέχρι πρότινος.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους δανεικούς από την ΑΕΛ, που μπορεί να φτάσουν συνολικά και τους πέντε όπως έχουμε αναφέρει, η πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου προτιμά να κρατά χαμηλούς τους τόνους, καθώς τα στελέχη της διοίκησης σημειώνουν ότι ο αριθμός θα είναι μικρότερος, τονίζοντας ότι όποιοι έρθουν θα πρέπει να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν στην προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου και ν’ αποτελούν βασικές επιλογές και όχι για να καλύπτουν απλά θέσεις αναπληρωματικών.

Έτοιμοι σε κάθε περίπτωση για ομαλή επιστροφή

Από εκεί και πέρα, όπως τόνισε στο «Magnesiasports» και ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Βόλου, Θωμάς Μακρής, σε περίπτωση που δοθεί η έγκριση για επιστροφή στις προπονήσεις, θα γίνουν όλα τα απαραίτητα για την ομαλή επιστροφή των παικτών στη δράση.

Ιατρικές εξετάσεις, εργομετρικά και σταδιακό ανέβασμα των ρυθμών στις προπονήσεις συμπεριλαμβάνονται στο πλάνο των μελών του τεχνικού επιτελείου, μαζί με την απόλυτη τήρηση των προβλεπόμενων από το υγειονομικό πρωτόκολλο. Αρκεί να ξεκαθαρίσει η ημερομηνία επιστροφής στις προπονήσεις, με τις εκτιμήσεις των «ερυθρόλευκων» πάντως να «δείχνουν» αργότερα από την 11η Ιανουαρίου, και αναλόγως με τα επιδημιολογικά δεδομένα…

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.