Ενδιαφέρον του Πυράσου για τον Ραφαήλ Μιχόπουλο

Μπορεί επισήμως ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου να παραπέμπει στις ανακοινώσεις, αν και όποτε αυτές δημοσιευθούν, ωστόσο είναι δεδομένο ότι οι μεταγραφικές επαφές έχουν ενταθεί τον τελευταίο καιρό και υπάρχουν απτά αποτελέσματα.

Έτσι, στο στόχαστρο του Πυράσου έχουν μπει συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών από τον Αίαντα Σούρπης, ομάδα την οποία ξέρει καλά ο προπονητής του συνόλου της Αγχιάλου, Γιάννης Σιαμέτης. Έτσι, πέρα από τον Αραπίτσα, ο Πύρασος έχει δείξει- σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες του «Μagnesiasports»- έντονο ενδιαφέρον και για την περίπτωση του Ραφαήλ Μιχόπουλου.

Ο 24χρονος στόπερ προσφέρει τις ποδοσφαιρικές του υπηρεσίες τα τελευταία χρόνια στον Αίαντα, με ένα μικρό διάλλειμα την τελευταία χρονιά, καθώς αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τον ΓΣ Αλμυρού. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το ενδιαφέρον από πλευράς Πυράσου είναι αρκετά ζωηρό, οπότε δεν αποκλείεται να έρθει σύντομα στο προσκήνιο ανακοίνωση συμφωνίας.

Σε κάθε περίπτωση οι κινήσεις του Πυράσου στο μεταγραφικό πλαίσιο της ευρύτερης περιοχής είναι τόσο έντονες, που δείχνουν ότι οι στόχοι της ομάδας για τη νέα αγωνιστική χρονιά είναι αρκετά υψηλοί…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.