Ενεργοποιήθηκε το -3 στον Παναθηναϊκό λόγω Βέμερ

Μάχη με τον χρόνο δίνει, πλέον, ο Παναθηναϊκός προκειμένου να μην του αφαιρεθούν οριστικά οι 3 βαθμοί από την υπόθεση Βέμερ.

Οι «πράσινοι» καλούνται μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να βρουν ένα πολύ μεγάλο ποσό για τα ρωτινά δεδομένα του συλλόγου, έτσι ώστε να μην ισχύσει η ποινή του -3 που «ενεργοποιήθηκε» από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ μετά από το αίτημα που είχε υποβάλλει ο πρώην δεξιός μπακ της ομάδας.

Η υπόθεση του Γερμανού είχε εκδικαστεί την περασμένη Παρασκευή, με την πλευρά του ποδοσφαιριστή να ζητά την ενεργοποίηση της ποινής αφαίρεση τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό λόγω των χρημάτων που του οφείλονται.

Το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης το αρμόδιο όργανο έκανε αποδεκτό το αίτημα του Γενς Βέμερ και, πλέον, οι άνθρωποι του αθηναϊκού συλλόγου Γερμανού. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως οι πράσινοι πλέον καλούνται να δώσουν μάχη με τον χρόνο προκειμένου να αποφύγουν την αφαίρεση βαθμών.

Σε περίπτωση που μέχρι το επόμενο ματς της ομάδας (με τον Ατρόμητο την Κυριακή 15/4) δεν έχει βρεθεί λύση ανάμεσα στις δύο πλευρές τότε οι πράσινοι θα έχουν από εκεί και έπειτα τρεις μέρες προθεσμία για να εξοφλήσουν τον ποδοσφαιριστή και να πάρουν πίσω τους βαθμούς.

Στον παίκτη οφείλονται 530.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι είναι σχεδόν απίθανο να του δοθούν αυτά τα χρήματα. Το μόνο που μένει είναι να επέλθει συμφωνία για διακανονισμό του ποσού, αν και η στάση που έχει δείξει έως τώρα ο παίκτης δεν αφήνει και μεγάλη αισιοδοξία ότι θα συμφωνήσει με την πρόταση του «τριφυλλιού».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.