Ενεργοποιεί τη Χλόη ως ομάδα Β’ ο Ρήγας Φεραίος!

Συζήτηση την ερχόμενη Παρασκευή για τις επόμενες κινήσεις

Έχουν περάσει κάμποσα χρόνια από τότε που οι παίκτες του Ρήγα Φεραίου που είχαν φιλοδοξίες ανάδειξης έπρεπε να περάσουν πρώτα από την ομάδα της Χλόης για να καταθέσουν τα διαπιστευτήρια του ταλέντου τους. Ωστόσο η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου αποφάσισε να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις ώστε αυτή η συνεργασία να αρχίσει ξανά, ώστε να δοθεί η ευκαιρία και πάλι σε νέους και ταλαντούχους παίκτες του Δήμου Ρήγα Φεραίου, της Χλόης και της ευρύτερης περιοχής να δείξουν ότι μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω!

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου, την ερχόμενη Παρασκευή 9 Ιουλίου και στην πλατεία της Χλόης στις 20:30, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση-ενημέρωση, με στόχο την εκ νέου ενεργοποίηση της ποδοσφαιρικής ομάδας. «Καλούνται οι φίλαθλοι της Χλόης και της ευρύτερης περιοχής να παραστούν και να εκθέσουν τις απόψεις τους. Η συμμετοχή και η βοήθεια όλων είναι πολύτιμη» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην πρόσκληση.

Με τον Ρήγα Φεραίο ν’ αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ και να έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις για μία ακόμη χρονιά, στόχος είναι η Χλόη να συμμετέχει στη Β’ ΕΠΣΘ και να αποτελεί τον προθάλαμο για νεαρούς αθλητές που θα θέλουν στη συνέχεια να ενταχθούν στον Ρήγα. Σ’ αυτήν τη προσπάθεια συμμετέχει ήδη το ΔΣ του Ρήγα, με προεξάχοντα τον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Γιάτσιο, καθώς συζητήσεις έχουν ήδη γίνει. Ωστόσο ενεργή συμμετοχή έχουν ήδη και ο Αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Ευάγγελος Γιαννακός, ο Μιχάλης Βαγιόπουλος ως μέλος του συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Βελεστίνου, καθώς και ο παλαιός διοικητικός παράγοντας και «ψυχή» της Χλόης, Βασίλης Συρταδιώτης.

Η πρώτη σύνδεση μεταξύ Ρήγα Φεραίου και Χλόης σε ποδοσφαιρικό επίπεδο χρονολογείται ήδη από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 και συνεχίστηκε μέχρι και τις αρχές του 21ου αιώνα. Οπότε, είναι καιρός όπως υποστηρίζουν και οι εκπρόσωποι του Ρήγα Φεραίου η σχέση αυτή ν’ αποκατασταθεί με επανεργοποίηση της Χλόης στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.