Εγγύηση επιτυχίας η παραμονή του Λάκη Μπακάλη στον πάγκο του Ρήγα Φεραίου

Το τυπικό μέρος που απέμενε για την επέκταση της συνεργασίας του Λάκη Μπακάλη με τον Ρήγα Φεραίο έγινε καθώς η συγκρότηση σε σώμα της νέας διοίκησης επιτάχυνε τις εξελίξεις και έτσι, όπως ανακοινώθηκε, ο έμπειρος και καταξιωμένος κορυφαίος τεχνικός για ακόμη μία φορά θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η δουλειά του αποτελεί εγγύηση επιτυχίας κι αναγνωρίζεται απ’ όλους καθώς ο Ρήγας Φεραίος φέρει τη δική του σφραγίδα. Θυμίζουμε πως την τελευταία τριετία, ο σύλλογος του Βελεστίνου έχει τερματίσει στην 6η θέση του ομίλου του στη Γ’ Εθνική!
Ο Λάκης Μπακάλης βρίσκεται στο τιμόνι του Ρήγα από το καλοκαίρι του 2011, δηλαδή θα αρχίσει την έκτη συνεχόμενη σεζόν, ενώ αυτή η θητεία που διανύει είναι η τέταρτη ως προπονητής στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του που υπηρέτησε πολλά χρόνια επίσης ως ποδοσφαιριστής. Έχει καταφέρει να κάνει το όνομά του “συνώνυμο” με το σύλλογο και την επιτυχία…
Σε σύντομη δήλωσή του στο magnesiasports, ανέφερε: “Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω για ακόμη μία χρονιά στον Ρήγα Φεραίο και θα ήθελα να ευχαριστώ τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκε. Έχουμε μπροστά μας ένα πρωτάθλημα δύσκολο κι ανταγωνιστικό, στο οποίο καλούμαστε αυτό που κάναμε πέρυσι και είχαμε φτιάξει όλα αυτά τα χρόνια, να το διατηρήσουμε και να στοχεύσουμε στο κάτι παραπάνω. Μας περιμένει πολλή δουλειά γιατί δεν πρέπει να επαναπαυτούμε στην πολύ καλή πορεία της περασμένης σεζόν”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.