Εγγύηση ποιότητας οι επιλογές των ξένων για τον Ολυμπιακό Βόλου

Εγγύηση ποιότητας αποτελούν οι επιλογές των ξένων στον Ολυμπιακό Βόλου. Χθες, ο Φαμπρίτσιο Πότσι ήταν ο τρίτος που υπέγραψε στην ερυθρόλευκη ομάδα μετά τους Ναστέφκσι, Ντα Κόστα και θα ακολουθήσουν άλλοι δύο, ενώ υπενθυμίζουμε πως στη Γ’ Εθνική, επιτρέπεται η αναγραφή στο φύλλο αγώνα και η χρησιμοποίηση έως τεσσάρων ποδοσφαιριστών που δεν δικαιούνται να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες.

Κοινός παρονομαστής των Πότσι, Ναστέφσκι, Ντα Κόστα είναι ότι γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα και ειδικότερα αυτή των χαμηλότερων κατηγοριών. Ο Πότσι, γεννηθείς το 1986, ήρθε στην Ελλάδα το 2008 για λογαριασμό του Αστέρα Ρεθύμνου και έχει αγωνιστεί ακόμα στη Γ’ Εθνική με Πλατανιά, Παναργειακό και στη Β’ Εθνική με Πλατανιά, ΑΕΛ, Χανιά, Κισσαμικό. Ο Ναστέφσκι, 25 ετών, συστήθηκε στο ελληνικό κοινό το 2013 όταν πήρε μεταγραφή για τον Εθνικό Γαζώρου. Αγωνίστηκε δύο σεζόν στη Football League, καθώς μετά τον Εθνικό, πήγε στον Αγροτικό Αστέρα και επιστρέφει στην Ελλάδα ύστερα από παρουσία πέρυσι στην Α’ Κατηγορία της Σερβίας. Ο Ντα Κόστα, 32 ετών, κουβαλάει επίσης μεγάλη θητεία στα ελληνικά γήπεδα. Το 2005-07 έπαιξε στον Ιωνικό και στην Λάρισα, επέστρεψε το 2011 για τον Πανσερραϊκό, πήγε το 2013-14 στη Βέροια, μετά την Παναχαίκή και ξανά στην ομάδα των Σερρών.

Οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού του Ολυμπιακού Βόλου πήγαν στα σίγουρα αναφορικά με τους ξένους που είναι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην τρίτη κατηγορία. Έμπειροι έχοντας δώσει τα διαπιστευτήριά τους. Και είναι σημαντικό το γεγονός ότι έχουν παίξει στην χώρα μας και γνωρίζουν τη γλώσσα γιατί κάθε παίκτης μακρυά από την πατρίδα του, χρειάζεται ένα εύλογο διάστημα προσαρμογής. Με τις συγκεκριμένες επιλογές, διοίκηση και τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού θεωρούν ότι αυτό δεν θα χρειαστεί.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι επισήμως πλέον η ερυθρόλευκη ομάδα μετράει 15 ποδοσφαιριστές και συνεχίζει με στόχο να κλείσει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ μέχρι τις 18 του μηνός όταν ξεκινάει η προετοιμασία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.