Ενισχύεται ο ΓΣ Αλμυρού-Συνάντηση με Καραλούλη

Ο Βασίλης Καραλούλης

Δύο τουλάχιστον μεταγραφές έχει ήδη «κλείσει» η διοίκηση του ΓΣ Αλμυρού, με τον Αλέξανδρο Κούρτογλου να έχει περισσότερες επιλογές στη διάθεσή του στις τελευταίες προπονήσεις και να αξιολογεί παίκτες που θα μπορούσαν να ενταχθούν στο δυναμικό του συλλόγου.

Ήδη το τελευταίο χρονικό διάστημα στις προπονήσεις συμμετέχει ο 20χρονος εξτρέμ Θάνος Πατσιούρας, που προέρχεται από την Τριγλία Ραφήνας, και έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, σε σημείο που αναμένεται να παραμείνει στις τάξεις της ομάδας. Πρόκειται για μία καλή λύση σύμφωνα και με τους ανθρώπους του Αλμυρού για τη νέα χρονιά και για την προσπάθεια που θα γίνει στον όμιλο που θα συμμετέχει η ομάδα στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Μέλος του ΓΣ Αλμυρού από εκεί και πέρα θα πρέπει να θεωρείται ο 17χρονος Γιάννης Ξηρογιάννης, από τη Γλύφα Φθιώτιδας, που έχει αγωνιστεί στις Κ17 τόσο της Λαμίας όσο και της ΑΕΛ, και με τον οποίο το τεχνικό επιτελείο του ΓΣ Αλμυρού θέλει να δουλέψει και να αναπτύξει το ταλέντο του.

Από την άλλη οι επαφές με παίκτες συνεχίζονται και σύντομα αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις. Ήδη αναμενόταν σήμερα το απόγευμα συνάντηση με τον 23χρονο μέσο Βασίλη Καραλούλη που προσφάτως έμεινε τελικά ελεύθερος από την ομάδα του και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Με τον παίκτη υπάρχει καταρχήν συμφωνία μετά από… περιπέτειες, ωστόσο τα μέλη της διοίκησης θέλουν να επιβεβαιώσουν και εγγράφως ότι ο παίκτης θα ενταχθεί στην ομάδα.

Τέλος, υπάρχει ακόμη στο προσκήνιο το όνομα του Ακασού. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θέλει να επιστρέψει στον Αλμυρό, με διοίκηση και τεχνικό επιτελείο να αφήνουν ανοιχτό και αυτό το ενδεχόμενο, χωρίς ωστόσο να έχουν πάρει ακόμη την τελική τους απόφαση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.