Ενισχυμένος ο ΟΥΚ Βόλου, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό

Τον Παναθηναϊκό υποδέχεται ο ΟΥΚ Βόλου στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Α1, αύριο το απόγευμα του Σαββάτου, στις 6, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Βόλου «Ιάσων Ζηργάνος».

Το συγκρότημα του Νίκου Βενετόπουλου θα εμφανιστεί ενισχυμένο με τις προσθήκες του Αμερικανού Λουίς Αράγια και του Αυστραλού Νικ Χάλαμ, οι οποίοι αγωνίζονται στην περιφέρεια, μιας και όλη την περασμένη εβδομάδα έκαναν προπονήσεις και εντάχθηκαν στην ομάδα.

Όπως σημειώνει στο magnesiasports ο προπονητής του «Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση» Νίκος Βενετόπουλος για το αυριανό παιχνίδι «Θεωρώ ότι είναι ένα ματς ανάμεσα σε δύο ισάξιες ομάδες και ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουν τη νίκη. Σίγουρα οι δύο νέοι παίκτες είναι μια έξτρα βοήθεια για εμάς και είναι στη διάθεσή μου από την περασμένη εβδομάδα. Το αρνητικό είναι ότι θα απουσιάσει για εμάς ο φουνταριστός μας, Δημήτρης Γλούμης, μιας και είναι τιμωρημένος για μια αγωνιστική».

Να υπενθυμίσουμε ότι στην πρώτη αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Α1 ο ΟΥΚ είχε γνωρίσει την ήττα από τη Βουλιαγμένη με σκορ 5-23.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.