Ενίσχυση για τον Γ.Σ. Αλμυρού με Ηλιόπουλο, Βαγενά και Ζαφειρίδη

Ο Δημήτρης Ηλιόπουλος στον ΓΣ Αλμυρού

Το μεταγραφικό παζάρι έχει ξεκινήσει και ο Γ.Σ. Αλμυρού έχει μπει δυναμικά σ’ αυτό πραγματοποιώντας ήδη τέσσερις μεταγραφές.

Ως σημαντικότατη χαρακτηρίζουν οι άνθρωποι του Γ.Σ. Αλμυρού την προσθήκη του Δημήτρη Ηλιόπουλου που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα της Θύελλας Καμαρίου (συμμετέχει στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής) και έχει προλάβει να πετύχει πέντε τέρματα σε 12 αγώνες, όντας στην 3η θέση του πίνακα των σκόρερ. Ωστόσο προσφάτως επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους που τον ανάγκαζαν να αποχωρήσει από την ομάδα της Σαντορίνης, με αποτέλεσμα να καταλήξει στον Αλμυρό.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση επιβεβαιώνει τις συμφωνίες με τους Ανέστη Ζαφειρίδη και Βάιο Βαγενά, προερχόμενοι από ΑΕ Καρίτσας και Απόλλωνα Λάρισας αντίστοιχα. Ο Ζαφειρίδης αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, ενώ ο Βαγενάς είναι επιθετικός.

Επίσης, γεγονός είναι η αποχώρηση του Αλέξανδρου Αναστασίου, ενώ γίνονται κινήσεις, προκειμένου να αποκτηθεί ένας ακόμη επιθετικός. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μεταγραφές του Γ.Σ. Αλμυρού θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.