Ενίσχυση με ανακοινώσεις τον Ιούλιο για τον Ολυμπιακό Βόλου

Έμπειρο ρόστερ θέλει για τον Ολυμπιακό Βόλου ο Στέλιος Αρσένος, σε μία χρονιά που όλοι θα… κριθούν
Με τη διοίκηση να κάνει λόγο για συμφωνίες με παίκτες

Σε κάθε ευκαιρία που προκύπτει, ο εκπρόσωπος της νέας διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου, Γιάννης Παπαδόπουλος κάνει λόγο (μεταξύ άλλων) για υπάρχουσες συμφωνίες με παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα στην Α’ ΕΠΣΘ και θα κάνουν τη διαφορά διεκδικώντας την άνοδο στη Γ’ Εθνική και όπως μπορεί να εκτιμήσει κανείς, οι ανακοινώσεις θα έρθουν στο προσκήνιο από την 1η Ιουλίου και έπειτα.

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, οι αλλαγές αναμένεται να είναι σαρωτικές στο δυναμικό των «ερυθρόλευκων». Μπορεί οι Αλέξανδρος Αναστασίου και Φίλιππος Σκοπελίτης ν’ ανανέωσαν, αλλά σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ θα είναι τελείως διαφορετικό. Οικονόμου, Σταυράκης, Πετράκος και Σέττος από την άλλη ήδη προβάρουν τα ερυθρόλευκα, και έπεται συνέχεια, για ένα πλήρες όπως το θέλει το τεχνικό επιτελείο ρόστερ για τη νέα χρονιά.

Από την άλλη, έχουν γίνει επαφές για τα μεταγραφικά και εκτός Μαγνησίας, με τη Λάρισα να έχει κάποιους παίκτες τους οποίους ο Στέλιος Αρσένος γνωρίζει, έχοντας αποτελέσει και την τελευταία χρονιά προπονητή του ΠΟ Ελασσόνας. Μία ενδιαφέρουσα όπως φαίνεται περίπτωση είναι αυτή του 23χρονου αμυντικού Θανάση Κακάμη, που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Πειραιώς, σε Σπάρτη, Απόλλωνα Λάρισας, Φωκικό και τα τελευταία χρόνια στον ΠΟ Ελασσόνας και στη Γ’ Εθνική, έχοντας ρόλο βασικού σε αρκετές αναμετρήσεις, αγωνιζόμενος τόσο ως αμυντικός μέσος όσο και ως αμυντικός στη δεξιά πλευρά. Ο Λαρισαίος αμυντικός άλλωστε έχει δοκιμαστεί και στο πρόσφατο παρελθόν στον Ολυμπιακό Βόλου, υπό το βλέμμα του Περικλή Αμανατίδη του καλοκαίρι του 2020, βρισκόμενος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τότε στο Καρπενήσι.

Πάντως, στο ρόστερ της νέας χρονιάς περισσότερο θα είναι εμφανείς εμπειρία και ικανότητες, καθώς φαίνεται ότι η χρονιά δεν προσφέρεται πλήρως για την ανάδειξη ταλέντων. Είναι μία χρονιά… κρίσεως όπως φέρεται να συζητείται στις τάξεις του Ολυμπιακού Βόλου αυτήν τη στιγμή, αφού κάτι λιγότερο από διεκδίκηση της ανόδου με αξιώσεις θα είναι ομολογουμένως αποτυχία, βάσει και των δηλώσεων που έχουν γίνει από την πλευρά του εκπροσώπου της διοίκησης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.