Ενίσχυση με τον Ζωγράφο από τη Στυλίδα για τον Ρήγα

Με τον 31χρονο στόπερ Κώστα Ζωγράφο από τη Στυλίδα ενισχύθηκε ο Ρήγας Φεραίος. Ο παίκτης αγωνίστηκε για πρώτη φορά πέρσι στη Γ’ Εθνική και είχε 14 συμμετοχές και ένα γκολ με την ομάδα της Φθιώτιδας. Η ανακοίνωση:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Βελεστίνου “ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ” βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του έμπειρου ποδοσφαιριστή Κώστα Ζωγράφου.

Ο 31χρονος υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν την περσινή αγωνιστική σεζόν με την ομάδα του Α.Ο. Στυλίδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και ήταν ο αρχηγός της. Αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την αμυντική διάταξη της ομάδας μας. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Λαμίας και στη συνέχεια προωθήθηκε στη μεγάλη ομάδα αγωνιζόμενος στα πρωταθλήματα της Δ’ & Γ’ Εθνικής.

Στη συνέχεια μεταγράφηκε στην ομάδα του Α.Ο. Στυλίδας, όπου αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα της Δ’ & Γ’ Εθνικής. Επίσης, με την ομάδα της Στυλίδας αγωνίστηκε και σε πρωταθλήματα της Α’ Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας, κατακτώντας 2 τίτλους κατά τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2012-2013 και 2017-2018.
Εμείς του ευχόμαστε Υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.