Ενίσχυση με Βουκελάτο για τον Ολυμπιακό Βόλου

H ενίσχυση στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίζεται, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον 22χρονο ακραίο επιθετικός, Γεράσιμο Βουκελάτο.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Ο 22χρονος ακραίος επιθετικός, με παραστάσεις και από το πρωτάθλημα της Super League, αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα τους ερυθρόλευκους στην επιθετική τους γραμμή καθώς πρόκειται για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή με άριστη τεχνική κατάρτιση».

Ο Βουκελάτος ξεκίνησε την καριέρα του από τις υποδομές του Πανιωνίου και σε ηλικία 18 συμμετείχε στην πρώτη ομάδα της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ καταγράφονται δέκα συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Στην συνέχεια πήγε στον Πλατανιά για έξι μήνες και κατόπιν στην Καλλιθέα. Στο πρώτο εξάμηνο της περιόδου 2019-20 έπαιξε με την Κέρκυρα στη Β’ Εθνική και στη συνέχεια πήγε στον Πλατανιά, παίζοντας επίσης στο δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τον καλωσορίζει στην μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.