Ενίσχυση σε όλες τις γραμμές για τη Νίκη

Ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου

Η αποχώρηση Μπάγιτς με τη λήξη του συμβολαίου του από τη Νίκη Βόλου προσαρμόζει και αναλόγως τα πλάνα, μιας και αναμένεται οι «κυανόλευκοι» να διεκδικήσουν την υπογραφή και τερματοφύλακα, έχοντας βέβαια και τον… νιόπαντρο Νίκο Μπουργάνη στις τάξεις τους, εφόσον παραμένει στην ομάδα, ενώ προσθήκες αναμένονται σε όλες τις γραμμές.

Τερματοφύλακας, επιθετικός αλλά και ενίσχυση του κέντρου είναι οι βασικές προτεραιότητες όπως φαίνεται για τη Νίκη Βόλου, με βάση και τις αποχωρήσεις που προκύπτουν. Έχουμε αναφέρει άλλωστε ότι οι Δεληζήσης, Δημητρίου και Σιαφά δεν συνεχίζουν, ενώ αξιολογούνται και παίκτες, οι οποίοι μπορεί ν’ αποτελέσουν παρελθόν, αν βρεθεί κάτι καλύτερο στην ελληνική κατά κύριο λόγο αγορά, τόσο με βάση αγωνιστικά όσο και οικονομικά κριτήρια. Πάντως, ο βασικός κορμός μένει, όπως έχει προαναγγείλει και το τεχνικό επιτελείο της Νίκης Βόλου, ενώ οι μεταγραφές δεν αποκλείεται τελικά να φτάσουν και τις επτά.

Στόχος είναι από εκεί και πέρα οι όποιες συμφωνίες να έχουν κλείσει όσο το δυνατόν  πιο γρήγορα, όχι όμως βιαστικά και σε βάρος του οικονομικού προϋπολογισμού για τη νέα χρονιά. Άλλωστε, με φόντο το ότι το πρωτάθλημα έχει προγραμματιστεί σε πρώτη φάση ν’ αρχίσει στις 10 Σεπτεμβρίου (όσο και αν αυτό μοιάζει εξωπραγματικό για τα δεδομένα της κατηγορίας) η προετοιμασία της Νίκης Βόλου θ’ αρχίσει την 1η Αυγούστου, για ν’ ακολουθήσει το βασικό στάδιο στο Πήλιο αλλά και τα φιλικά παιχνίδια που θέλει το τεχνικό επιτελείο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.