Ενίσχυση στη ρακέτα ψάχνει ο ΓΣ Αλμυρού

Με τις θέσεις των guard να έχουν πλέον την απόλυτη πληρότητα, ο ΓΣ Αλμυρού ετοιμάζεται για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν ώστε η ομάδα να σταθεί με αξιώσεις στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ήδη οι υπεύθυνοι του συλλόγου κοιτούν τις επιλογές που έχουν μπροστά τους, προκειμένου να ενισχύσουν τις θέσεις των ψηλών με έναν αξιόπιστο παίκτη.

Μπορεί η μεταγραφική «βόμβα» με τον Μιχάλη Πολίτη να ήταν η τελευταία έκπληξη από πλευράς Αλμυρού; «Ακόμη είναι νωρίς για να τελειώσουν οι μεταγραφές» ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου της διοίκησης, Γιώργου Καραζούπη, καθώς φαίνεται ότι κάτι έχει κατά νου για συμφωνία με σέντερ που θα δώσει επιπλέον ώθηση στην ομάδα.  Ωστόσο όπως τονίζει ο ίδιος κάτι δεδομένο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο, με τις επόμενες ημέρες να φέρνουν επαφές με μεταγραφικούς στόχους.

Πληροφορίες του «Magnesiasports» πάντως κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από πλευράς ΓΣ Αλμυρού για 30χρονο παίκτη ύψους 2.10 μ. που έχει κάποιες παραστάσεις από τη Γ’ Εθνική κατηγορία και μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη λύση, με βάση τον σχεδιασμό που έχει κάνει η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο με επικεφαλής τον Παναγιώτη Νάνη. Τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις, ωστόσο αν επιτευχθεί αυτή η συμφωνία δεν θα είναι και η τελευταία για φέτος για τον ΓΣ Αλμυρού.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.