Ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας για τη Νίκη Βόλου

Ανακοινώνει τον 26χρονο Αντώνη Αναστασίου

Ανακοινώσεων συνέχεια για τη Νίκη Βόλου με την “κυανόλευκη” ΠΑΕ να αποκτά τον αριστερό οπισθοφύλακα Αντώνη Αναστασίου. Η ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

“Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Αναστασίου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο Αναστασίου γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι 26 ετών κι αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας.

Πραγματοποίησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στον Αθλητικό Σύλλογο Σουρμένων, με τον ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει το ταλέντο του και να τον αποκτά, όταν ήταν 16 ετών. Αφού αγωνίστηκε για τρεις αγωνιστικές σεζόν στις “μικρές” ηλικιακά ομάδες του “Δικεφάλου του Βορρά”, αγωνίστηκε, μετέπειτα, σε Αχαρναϊκό, Κέρκυρα, Δόξα Δράμας και Αιγάλεω. Συνολικά, έχει καταγράψει οκτώ συμμετοχές στην Α’ Εθνική, 79 συμμετοχές, με ένα τέρμα, στην Β’ και 16 συμμετοχές στην Γ’. Την περσινή αγωνιστική σεζόν, με τη φανέλα του Αιγάλεω, πραγματοποίησε 28 συμμετοχές στον Β’ όμιλο της Σούπερ Λιγκ 2 κι αγωνίστηκε, επίσης, σε δύο αναμετρήσεις για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί, πως είναι διεθνής με την Εθνική μας ομάδα Κ-21, έχοντας καταγράψει μία συμμετοχή με το εθνόσημο στο στήθος.

Καλωσορίζουμε τον Αντώνη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες”!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.