Ενίσχυση με οκτώ παίκτες για την ανδρική ομάδα βόλεϊ της Αργούς

Με την ολοκλήρωση της περιόδου των  κανονικών μεταγραφών στις 30 Ιουλίου, ο ΑΣ ΑΡΓΩ ανακοίνωσε τους αθλητές που πρόκειται να ενισχύσουν φέτος την ανδρική του ομάδα στην αγωνιστική σεζόν 2018-19.
Συγκεκριμένα:
1. Επανέρχεται στο σύλλογο ο Λέντιο Ισλαμάι, ο οποίος είχε παραχωρηθεί την περσινή χρονιά με υποσχετική στην ομάδα της ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ (κεντρικός, 1.90, 23 ετών).
2. Επίσης μεταγράφεται στον ΑΣ ΑΡΓΩ ο Μάκης Κούντριας, ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα της ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (πασαδόρος, 1.91, 27 ετών).
3. Ανανεώθηκε η υποσχετική του Γιάννη Δρακάκη από τον ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟ για ένα ακόμη χρόνο (ακραίος/διαγώνιος, 1.78, 21 ετών).
4.Μεταγράφεται από τον ΠΗΓΑΣΟ ΠΟΛΥΧΝΗΣ ο Κώστας Τίγγος (λίμπερο, 1.75, 20 ετών)
5. Μεταγράφεται απο την ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ο έμπειρος λίμπερο Άγγελος Σωτηρίου (1.75, 34 ετών) , ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στους τομείς υποδοχής και άμυνας.
6. Επανέρχεται στους αγωνιστικούς χώρους ο έμπειρος ακραίος Πέτρος Αβραμίδης, ο οποίος αγωνιζόταν τελευταία στην ομάδα του ΓΣ Βόλου (1.82, 36 ετών)
7. Μεταγράφεται από τον ΓΣ ΒΟΛΟΥ ο έμπειρος κεντρικός Γιώργος Τσοπάνος (1.90, 35 ετών)
8. Και τέλος ο Σύλλογος είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του νεαρού πασαδόρου του ΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Μάριου Ανδριώτη (1.91, 18 ετών), ο οποίος πρόκειται να μετοικίσει στην πόλη του Βόλου.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.