Ενστάσεις, προσφυγές και κίνδυνος υποβιβασμού για τη Ρόδο!

Aκόμα και με… υποβιβασμό κινδυνεύει η Ρόδος, αν επιβεβαιωθεί η μη εγκυρότητα των καρτών υγείας! Ένσταση από Σαντορίνη και… προσφυγές στα «Ελάφια».

Μια χρονιά που σύμφωνα με τη βαθμολογική της συγκομιδή μπορεί να κλείσει με άκρως θετικό πρόσημο για τη Ρόδο, δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε «ναυάγιο» για τη συγκεκριμένη ομάδα σύμφωνα με δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα sportime.gr αναφέρει ότι η Ρόδος κινδυνεύει ακόμα και με υποβιβασμό από τη Football League, αν αποφανθεί ότι οι κάρτες υγείας των παικτών δεν είναι έγκυρες.

Η Σαντορίνη κατέθεσε ένσταση στο ημίχρονο του μεταξύ τους παιχνιδιού το απόγευμα του Σαββάτου (19/6) και αν δικαιωθεί, οι Ροδίτες κινδυνεύουν ακόμα και με αφαίρεση 10 βαθμών, κάτι που σημαίνει υποβιβασμός!

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, αρκετοί ποδοσφαιριστές, μετά το χθεσινό συμβάν και βλέποντας να πέφτει στο κενό η προσπάθεια που κατέβαλλαν, αναμένεται να καταθέσουν άμεσα προσφυγές και να αποχωρήσουν από την ομάδα πριν ακόμα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Μάλιστα το sportime.gr επικαλείται πληροφορίες που αναφέρουν ότι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν ήδη κινηθεί νομικά για να διεκδικήσουν τα οφειλόμενα μηνών, ενώ άλλοι τρεις αναμένεται να πράξουν το ίδιο εντός της εβδομάδας.

Πηγή: sportime.gr

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.