Εντάξει Παπαδήμας και Τζήμας στη Νίκη

Κανονικά στη διάθεση του Στέφανου Ξηροφώτου τίθενται για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Διαγόρα Σεβαστής οι Παπαδήμας και Τζήμας, αφού έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης της Πέμπτης. Εξάλλου και τις προηγούμενες μέρες αναφέραμε ότι θα ξεπεράσουν τα προβλήματά τους, όπερ και εγένετο.

Αυτοί που δε θα αγωνιστούν στην κυριακάτικη αναμέτρηση θα είναι οι Παρασκευαΐδης, Παπαγεωργίου και Μαλακασιώτης λόγω τραυματισμού, όπως και ο Χατζόγλου λόγω τιμωρίας, αφού συμπλήρωσε κάρτες.

Οι κυανόλευκοι θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά από ένα μήνα (στις 9 Απριλίου πήρε το τελευταίο τρίποντο με τον Πιερικό με 1-0 στο γήπεδό της), αλλά και να πετύχουν τη δεύτερη νίκη τους φέτος με ομάδα της πρώτης εξάδας, αφού μόνο την Α.Ε. Καραϊσκάκης κατάφεραν να κερδίσουν (1-0 με γκολ του Ναουμίδη στις 18/12), ενώ με τους Αρτινούς εκτός έδρας έχασαν την περασμένη Κυριακή με 2-0.

Ακόμη κουβαλούν βαριές ήττες από τα παιχνίδια με Απόλλωνα Λάρισας και Ολυμπιακό Βόλου με 5-0 και 4-0 (τον συμπολίτη δεν τον κέρδισαν στον πρώτο γύρο στο Π. Μαγουλάς, καθώς έμειναν στο 0-0), ενώ και με την Πύδνα Κίτρους η Νίκη δε χαμογέλασε λόγω της ήττας με 2-1 στην Πιερία και της ισοπαλίας με 1-1 εντός έδρας. Ακόμη, με τον Διαγόρα Σεβαστής στον πρώτο γύρο, οι Βολιώτες, έχοντας και την τύχη με το μέρος τους, είχαν αποσπάσει λευκή ισοπαλία. Άρα, μέχρι στιγμής με αντιπάλους που βρίσκονται πάνω απ’ αυτή η Νίκη έχει μόλις ένα τρίποντο σε οκτώ ματς.

Σε ό,τι αφορά τα σχέδια του Στέφανου Ξηροφώτου για τον αγώνα της Κυριακής, είναι πολύ πιθανόν ο Άγγελος Ματθαίου μετά την ολιγόλεπτη συμμετοχή για τέσσερα λεπτά ως αλλαγή στην αναμέτρηση με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, να επανέλθει ως βασικός, όπως είχε παίξει με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, ενώ και ο Αλεξανδρής αναμένεται να πάρει θέση στο βασικό σχήμα ξανά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.