Έντονη αγωνιστική δράση για τους αθλητές της Λ.Α. ΒΟΛΟΥ

Έντονη δράση σε πολλές μορφές αγώνων για τους αθλητές της Λ.Α. ΒΟΛΟΥ τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, ξεκινώντας από την Ανάβαση Κορύλοβου, η οποία διεξήχθη στη Δράμα στις 16-17 Ιουνίου για το Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος. Εκεί δήλωσαν συμμετοχή ο Κώστας Καρακατσάνης με το νέο απόκτημά του, ένα Renault Clio Sport στην κατηγορία έως 2000cc κλάση Α7, και ένας οδηγός από τα παλιά, ο Γιάννης Σκαφίδας, με το αγαπημένο του Fiat Uno Turbo στην ίδια κατηγορία και κλάση Ε11. Σημειωτέον ότι και οι δύο οδηγοί οδηγούσαν τα αυτοκίνητα για πρώτη φορά σε αγώνα! Και ο Γιάννης έχει να τρέξει σε αγώνα πάνω από 15 χρόνια! Τελικός απολογισμός 5η θέση και για τους δύο Α7 και Ε11 αντίστοιχα. Καθόλου άσχημα εάν αναλογιστούμε τα παραπάνω.

Για το προσεχές  Σαββατοκύριακο 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου, οι αθλητές του Αθλητικού Σωματείου της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου δηλώνουν παρών και υποστηρίζουν με τη συμμετοχή τους έναν τοπικό αγώνα Ράλι, το Ράλι Αλμυρού, που μετρά στον θεσμό του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος. Δυστυχώς για ακόμη μία φορά οι συμμετοχές είναι λίγες στον συγκεκριμένο θεσμό, αλλά καλές!

Δηλώνουν παρών οι Τραγής Κώστας – Γκιλομανάκης Βασίλης με το Peugeot 205 GTI αναβαθμισμένο εξωτερικά αλλά  και μηχανικά στην κατηγορία C4 κλάση Ε10, ο τοπικός Περγάμαλης Γιώργος-Ρέκκας  Αντώνης μετά από πολλά χρόνια σε ρόλο συνοδηγού με το τετρακίνητο Ford Sierra Cosworth  στην κατηγορία C1 κλάση Ε12Τ, οι επίσης τοπικοί Παναγιωτόπουλος Άκης  με το τετρακίνητο Subaru Impreza WRX Sti στην κατηγορία C2 κλάση Α8 και Μαγγιδάς Ιωάννης με το Peugeot 106 S16 στην κατηγορία C4 κλάση E10, ο Πουλής Βασίλειος στον δεύτερο του αγώνα σε rally με το Peugeot 106 Rally στην κατηγορία C6 κλάση Α5, ο Βεργοζήσης Αποστόλης με ένα Citroen Saxo VTS στην κατηγορία C6 κλάση Ν2, ο Μακάριος Αποστόλης ο Acropolis co-driver πλέον σε ρόλο συνοδηγού με τον Αγγλόπουλο Μίλτο και ένα Mitsubishi Evo στην κατηγορία C2 κλάση A8.

Σε ό,τι αφορά το Kart, εκεί το σωματείο θα εκπροσωπήσει ο Senior Θεσσαλός! Ο Θάνος Χούρλιας στη διεξαγωγή του δεύτερου αγώνα της παρθενικής σεζόν του IAME Series Greece στην Πάτρα την 1η Ιουλίου, στην κατηγορία X30 SENIOR με αθλητές γεννημένους πριν από το 2004. Ο αγώνας διεξάγεται στην πίστα Kartmania. Να σημειώσουμε ότι ο Θάνος είναι 17 χρόνων και μαθητής στο 2ο Γενικό Λύκειο Λάρισας και καταγωγή από το χωριό Νάματα της Λάρισας.

Κλείνοντας με το Drag Day (αγώνας Ατομικής Επιτάχυνσης) στην Κωπαΐδα, επίσης την 1η Ιουλίου, όπου εκεί λαμβάνει μέρος ο αθλητής της Λ.Α.Β. Χονδρονίκος Θεόδωρος με ένα WV Golf 2000cc.

Ευκαιρία λοιπόν για συναρπαστικές μάχες στο όριο και ανάμεσα τους βέβαια οι αθλητές της ΛΕΣΧΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΟΛΟΥ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.