Σε αντίθεση με την Κ14, η Μικτή ΕΠΣΘ Κ16 δεν τα κατάφερε αντιμετωπίζοντας στο Βασδέκειο την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Εύβοιας. Έχασε με 1-2 και έτσι “έσπασε” και το αήττητό της, αφού είχε νικήσει και στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια της. Πάντως, παραμένει στην 1η θέση του 6ου ομίλου και δύσκολα θα κινδυνεύσει να τη χάσει.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 1ο λεπτό μετά από λάθος στην άμυνα της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Στο 70’ ο Κυρίτσης ισοφάρισε, αλλά δύο λεπτά αργότερα νέο λάθος στην άμυνα έφερε και το 1-2 για την ΕΠΣ Εύβοιας.
ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Ράλλης, Μίνγκο, Μπαγλατζής, Χρήστου, Πατακιούτας, Γιακτίδης, Κυρίτσης, Μεσίτης, Μαμπρούκ, Χονδροδίνης, Βαλαμούτης. Χρησιμοποιήθηκαν και οι: Γεωργούλας, Ξηροκώστας, Χολέβας, Κωνσταντέλιας, Χριστονάκης, Σπυρόπουλος, Γκρέτσα, Διανέλλος, Καραμανλάκης.
* Στον άλλο αγώνα του 6ου ομίλου είχαμε: Ευρυτανία-Φωκίδα 1-5. Το ρεπό της έκανε η Φθιώτιδα.
Η βαθμολογία
1.Θεσσαλία (6 αγ.) 15
2. Εύβοια (5 αγ.) 10
3. Φθιώτιδα (5 αγ.) 8
4. Φωκίδα (6 αγ.) 7
5. Ευρυτανία (6 αγ.) 0
Γ.Π.


















