Εντός έδρας με την Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου ο Βόλος 2004

Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής γυναικών (4ος όμιλος) ο Βόλος 2004 αντιμετωπίζει σε δεύτερο ματς έδρας την Αθηναϊκή Αγ. Δημητρίου την Κυριακή (3/11) στις 15.00 μ.μ. στο ΕΑΚ.

Παρά την ήττα την στην πρεμιέρα η ομάδα δηλώνει έτοιμη γι’ αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Στόχος των κοριτσιών της Έλενας Κουσκούνη είναι το πρώτο τρίποντο, ενώ η προετοιμασία την τελευταία εβδομάδα κύλησε ομαλά, σε πολύ δυνατούς ρυθμούς.

Οι φιλοξενούμενες διαθέτουν ένα πολύ δυνατό σύνολο, με έμπειρες και ταλαντούχες παίκτριες. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η δεύτερη θέση στη βαθμολογία που κατέκτησε πέρυσι, ενώ φέτος ξεκίνησε με νίκη επί του Λεοντικού με 3-1.

Για το κυριακάτικο παιχνίδι η προπονήτρια Έλενα Κουσκούνη επέλεξε τις:

Φέγκερ Αγγέλα, Τσιλίκα Χρύσα, Βέτσικα Χρύσα, Αβντόλι Μαρία, Καρακάνα Καλλιρόη, Βαινοπούλου Κατερίνα, Κυριάκου Σταυρούλα, Νικάκη Βανέσα, Ιωακειμίδη Αγάπη, Παπασακελλαρίου Ευαγγελία, Κέκου Όλια, Ξάνθη Μαρία, Νεννέ Χαρά, Ανδρέου Ειρήνη, Κομνιώτη Καλλιόπη, Πουρσανίδου Μαρία, Γκέκα Μαρκέλλα, Νάνου Ευαγγελία.

Διαιτητής θα είναι η κα Δεληγιάννη Αλεξάνδρα, με βοηθούς τους Κοτούμπα Δημήτρη και Μπουρονίκο Μιλτιάδη, όλοι από την Ε.Π.Σ. Λάρισας.

Πριν το παιχνίδι και κατά τη διάρκεια, θα υπάρχει ειδικό κουτί στην είσοδο για τη συγκέντρωση χρημάτων και την οικονομική ενίσχυση της μικρής Μιχαέλας, αθλήτριας της Αθηναϊκής που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στους υπευθύνους της Αθηναϊκής. Επίσης υπάρχει ειδικός λογαριασμός στην ALPHA BANK με αριθμό: GR2201 4010 3010 3002 1011 04961 δικαιούχος ΝΤΟΥΝΕΤΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν όποιο ποσό επιθυμούν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.