Εντυπωσιακά έκλεισε η αθλητική σεζόν για τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ.

sdr
Το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς δε θα μπορούσε να είναι παρά ξεχωριστό για τους αθλητές του ιππικού ομίλου Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ.

Μετά το πέρας των Πανελλήνιων Αγώνων Υπερπήδησης Εμποδίων και την κατάκτηση του χάλκινου μετάλλιου στο ομαδικό αγώνισμα ανάμεσα σε 18 ομίλους απ’ όλη τη χώρα, σειρά είχαν οι αμαζόνες της ιππικής δεξιοτεχνίας να αποδείξουν τις ικανότητες τους στους 71ους Πανελλήνιους Αγώνες, που διεξήχθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο 15-16/12 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο, σημαίνοντας τη λήξη του αγωνιστικού έτους.

Πιο συγκεκριμένα, η Έρη Αργυράκου με τον ίππο Jabato Quin κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία Β6 και την 6η θέση στην κατηγορία Α6 ανάμεσα σε 15 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, η Λήδα Κουτρομάνου εκπροσώπησε τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ με τον ίππο Tony, κατακτώντας τρεις θέσεις, την 5η στην Α6 και την 6η στην Β6 αλλά και το αργυρό μετάλλιο στην τελευταία κατηγορία των Α, Α5, με διαφορά μόλις 0.3% από την πρώτη θέση.

Η αθλητική σεζόν του 2018 υπήρξε μια από τις πιο δυναμικές για τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ, επιβεβαιώνοντας την ποιοτική δουλειά του ομίλου και αναδεικνύοντας τον Βόλο μέσα από πολλές συμμετοχές και νίκες σε αγώνες, τόσο σε τοπικό επίπεδο αλλά κυρίως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το τέλος αναμενόταν εντυπωσιακό μιας και όλη η πορεία των αθλητών και αθλητριών έχουν δείξει εξαιρετική πρόοδο από την αρχή του αθλητικού έτους. Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν τη φετινή χρονιά και την προπονήτρια Αμίλια Ανετοπούλου και εύχεται καλές γιορτές σε όλους!
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.