Εντυπωσιακή παγκόσµια πρωταθλήτρια του στίβου αποκάλυψε πως είναι παρθένα

Η παγκόσµια πρωταθλήτρια του στίβου στα 60µ. και 100µ. εµπόδια και αθλήτρια στους χειµερινούς Ολυµπιακούς στο µποµπσλέιθ Λόλο Τζόουνς εξοµολογήθηκε ενώπιον Θεού και ανθρώπων πως είναι παρθένα. Η 37χρονη εντυπωσιακή Λόλο – κατά κόσµον Λόρι Σούζαν Τζόουνς – έκανε την αποκάλυψη στο τελευταίο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκποµπής Laugh Out Loud του Κέβιν Χαρτ και όπως ήταν φυσικό εκτίναξε την τηλεθέαση.

Η αρχική αποκάλυψη του ζητήµατος είχε γίνει το 2012 στην εκποµπή του Real Sports του HBO µε την Bryant Gumbel. Τότε η Λόλο Τζόουνς ήταν 28 ετών. Από τότε µεσολάβησαν 8 χρόνια και όλοι πίστευαν πως στο µεταξύ το θέµα είχε… κλείσει, µέχρι που η Λολό το άνοιξε και πάλι.

Στο ερώτηµα του παρουσιαστή που οφείλεται η αποχή της από το σεξ η εντυπωσιακή αθλήτρια µε το µισό εκατοµµύριο θαυµαστές στο instagram έδωσε την εξήγηση της: «Δεν ξέρω γιατί αλλά ο Θεός δε µε έχει ευλογήσει ακόµα να βρω τον σύζυγο µου. Πειθαρχώ στη βαθιά µου πίστη στο Θεό και πιστεύω πως οι σεξουαλικές σχέσεις πρέπει να αρχίζουν µόνο µέσα στον έγγαµο βίο», υποστήριξε η Λόλο.

Οπως ήταν φυσικό ο Κέβιν Χαρτ έµεινε στο θέµα και επέµεινε µε τις ερωτήσεις του να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση. Έτσι όταν την ρώτησε εάν άλλαξε κάτι από το 2012 οπότε και έκανε την αρχική αποκάλυψη πως είναι παρθένα η Λόλο Τζόουνς είπε: «Ισως εκείνη η αποκάλυψη που είχα κάνει να ήταν λάθος. Πολλοί άνδρες µε βλέπουν µε επιφύλαξη, ενώ κάθε φορά που βρίσκοµαι µε κάποιον άντρα αυτό το θέµα απασχολεί τα ΜΜΕ αλλά τελικά επηρεάζει και την προσωπική µου ζωή».

Ενδιαφέρον είχε πάντως η τοποθέτηση της αθλήτριας σχετική µε το ρόλο που παίζει το σεξ στους αθλητές και στις αθλήτριες που κάνουν υψηλό πρωταθλητισµό: «Η αποχή µου από το σεξ µε φέρνει σε µειονεκτική θέση από τις αντιπάλους µου, καθώς δεν έχω την “απελευθέρωση πίεσης” που παρέχει η σεξουαλική ζωή στους αθλητές».

Πριν από ένα χρόνο η Λόλο Τζόουνς ήρθε και πάλι στη δηµοσιότητα ύστερα από την πληροφορία πως ήταν ζευγάρι µε τον µπασκετµπολίστα Τζίµι Μπάτλερ. Ολα ξεκίνησαν από σχόλια θαυµασµού που εξέφρασε ο ένας για τον άλλον τόσο η Τζόουνς όσο και ο Μπάτλερ αλλά όπως αποδείχτηκε στην πράξη δεν έγινε τίποτα.

Η Λόλο Τζόουνς αγωνίστηκε για την εθνική οµάδα των ΗΠΑ στους θερινούς Ολυµπιακού αγώνες του 2008 στο Πεκίνο και στους Ολυµπιακούς του 2012 στο Λονδίνο στα 100µ. εµπόδια. Εχει δύο χρυσά µετάλλια στο 60µ. στα παγκόσµια πρωταθλήµατα του 2008 στη Βαλένθια και του 2010 στη Ντόχα. Έχει επίσης εµφανιστεί στους Χειµερινούς Ολυµπιακούς Αγώνες του 2014 στο Σότσι, συµµετέχοντας στο άθληµα του µποµπσλέιθ.

 πηγή: ethnos.gr

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.