Εντυπωσιακό ξεκίνημα χρονιάς για τη Γυμναστική Ένωση Βόλου

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η αγωνιστική χρονιά για τις αθλήτριες Ρυθμικής της Γυμναστικής Ένωσης Βόλου, που συμμετείχαν στο 1ο τουρνουά Erkyna Cup στη Λιβαδειά.

Ο αγώνας διεξήχθη στις 25,26 και 27 Ιανουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς με τη συμμετοχή 350 αθλητριών από όλη την Ελλάδα και οι αθλήτριες του συλλόγου κατέκτησαν 6 μετάλλια και πολλές θέσεις στην οκτάδα.

Αναλυτικά:

Διάκου Ιωάννα κατηγορία Pre Junior 2007 level B: Δύο χρυσά μετάλλια (σύνθετο ατομικό και μπάλα) και ένα χάλκινο στη μπάλα.

Γεραμπίνη Στέλλα Pre Junior 2008 Level B: Δύο χρυσά μετάλλια (σύνθετο ατομικό και κορύνες) και ένα ασημένιο στο σχοινάκι.

Καρκαλιά Άνννα Junior 2006: 6η  θέση στο σχοινάκι και 6η θέση στην κορδέλα.

Στάμου Ναυσικά Pre Junior Level B: 6η θέση στις κορύνες και 8η  θέση στο στεφάνι

Διάκου Αποστολία Pre Junior Level A:  6η θέση στις κορύνες

Κεσμετζή Έρικα Pre Junior  Level A: 7η θέση στο στεφάνι

Η αθλήτρια Νίνου Φωτεινή δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω ίωσης.

Η ομάδα ταξίδεψε στη Λειβαδιά με αρχηγό αποστολής τον Κώστα Κυριαζή καθώς και συνοδεία γονέων που στηρίζουν και εμψυχώνουν τις αθλήτριες στην προσπάθειά τους.

Επόμενος αγώνας για την Γ.Ε. Βόλου το διασυλλογικό στη Θεσσαλονίκη στις 9 και 10 Φεβρουαρίου καθώς και το Κύπελλο Ελπίδων στις 16 Φεβρουαρίου.

Το Δ.Σ. της Γ.Ε. Βόλου συγχαίρει όλη την ομάδα για το εξαιρετικό ξεκίνημα της χρονιάς και εύχεται ανάλογη συνέχεια.

Επίσης συγχαίρει τις προπονήτριες Ρούσσα Κωνσταντίνα και Βούλγαρη Μαρία καθώς και τις δασκάλες μπαλέτου Καμπούρογλου Χρυσάνθη και Βούλγαρη Εύα για τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στο τμήμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.