Εντυπωσιακός ο Ρήγας απέναντι στην Ακρόπολη, 0-4 στο Σέσκλο

Εντυπωσιακός ήταν ο Ρήγας Φεραίος στο Σέσκλο απέναντι στην Ακρόπολη, παίρνοντας τη φιλική νίκη με 0-4. Ο Γάρος μετά το χατ-τρικ με τους Μυρμηδόνες, έβαλε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής και μίας ώρας παιχνιδιού. Συγκεκριμένα στο 27’ ήταν ο τελικός αποδέκτης του συνδυασμού Σέττου-Ζηρδέλη και ολοκλήρωσε επιτυχώς τη φάση για το 0-1, ενώ στο 57’ ο Νασιακόπουλος του «έσπασε» σε πρώτο χρόνο την μπάλα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά (0-2).

Ακολούθησαν τα τέρματα του 15χρονου Σταμάτη στο 74’ με διαγώνιο σουτ από τη μικρή περιοχή  και του Σουγκάρη στο 80’ με σουτ εκτός περιοχής. Θετικό για τον Θανάση Μπίλη ότι επανήλθε από τραυματισμό ο Σπαθής, μπαίνοντας στην επανάληψη και μάλιστα σε θέση επιτελικού μέσου στο κέντρο. Βέβαια, δεν τίθεται θέμα δοκιμής σ’ αυτή τη θέση για τον έμπειρο αριστερό μπακ και στόπερ, απλώς, επειδή προερχόταν από τραυματισμό πρέπει να επανέλθει σιγά-σιγά και ο προπονητής του, Θανάσης Μπίλης δεν ήθελε να πιεστεί.

Για τον Ρήγα Φεραίο απουσίαζαν οι Πάσχος, Κουρίτας, Μπακάλης, Ράπτης, Τέλης Αλεξίου, Γκάγκας και για την Ακρόπολη οι Κατής, Μαυρίδης, Πασιάς, Γκοτσόπουλος,  Σταμέλος, Μίλτος, Βλιώρας.

Την επόμενη Τετάρτη έχει κλειστεί το τελευταίο φιλικό του Ρήγα με τον Τοξότη στο Βελεστίνο, πριν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις, βοηθούσης βεβαίως και της κλήρωσης για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Γκατζούνας, Τσαπέρος, Κολυμήτρας Κ., Κολυμήτρας Αν., Χάνος, Παγώνης, Κόκκας, Πιτσάβας, Κουτλουμπάσης, Μερμίγγης

Αγωνίστηκαν και οι: Πούλιος, Παπούλιας, Αντωνίου, Αξιώτης Στ.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Γεωργατζής, Τσιαντής, Καρλιάμπας, Γούτσιος, Αλεξίου Γ., Μπόρας, Νασιακόπουλος, Γάρος, Ζηρδέλης, Σέττος

Αγωνίστηκαν και οι: Χότζα, Σουγκάρης, Μιχολίτσης, Τανός, Μπόλκας, Σταμάτης, Σπαθής

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.