Εντυπωσίασε ο κολυμβητής Θανάσης Μακρής του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. με τέσσερα χρυσά

Ολοκληρώθηκε στο κολυμβητήριο Βόλου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α’. Οι κολυμβητές και κολυμβήτριες του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. συνεχίζοντας τις καλές επιδόσεις μετά το αντίστοιχο Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων που διεξήχθη  την προηγούμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, κατέκτησαν τέσσερα χρυσά μετάλλια και 123 βαθμούς, ξεπερνώντας τις προσδοκίες όλων και κατατάσσοντας τον Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. στις πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης στις συγκεκριμένες κατηγορίες.

Πρωταγωνιστής των αγώνων ο αθλητής του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. Θανάσης Μακρής, ο οποίος κατέκτησε τα 4 χρυσά μετάλλια στα 200, 400, 800 και 1500 μέτρα ελεύθερο με μεγάλες επιδόσεις, ήταν δε ο μοναδικός αθλητής που κατέκτησε 4 χρυσά ατομικά μετάλλια.

Η επίδοση του αθλητή 1.58,46 στα 200μ. ελεύθερο αποτελεί όριο ένταξης στις  Προεθνικές ομάδες κολύμβησης.

Ο Δημήτρης Φλαμπούρης κατέκτησε δύο 4ες θέσεις με νέες ατομικές επιδόσεις στα 50 και  200 μέτρα ελεύθερο, μία 5η θέση στα 100 ελεύθερο και μια 8η στα 50 πεταλούδα.

Ο Γιάννης Γιάκας και η Αναστασία Γαλάτου συμμετείχαν στα 50, 100 και 200 μέτρα Πρόσθιο, βελτιώνοντας αρκετά τις ατομικές τους επιδόσεις και αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για την επόμενη χρονιά.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη ο Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. συμμετείχε με τους αθλητές Μπαράκο Απόστολο, Σταματίου Δημήτρη και τις αθλήτριες Παπαδημητρίου Αναστασία, Γιαννάκου Ίλια και Ασίμου Ελένη, παίρνοντας μέρος σε δύο τελικούς, με τους αθλητές να βελτιώνουν κατά πολύ τις ατομικές επιδόσεις τους.

Η φετινή πολύ καλή παρουσία των ομάδων κολύμβησης του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. θα επισφραγισθεί το Σαββατοκύριακο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β’, που επίσης θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του Βόλου.

Ο Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. δίνει συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες και στους προπονητές τους Βασίλη Κατσικόπουλο και Μπέμπη Στέλλα και εύχεται καλή συνέχεια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.