ΕΟΚ: «Εγγραφές όλων των φορέων του μπάσκετ στην ψηφιακή πλατφόρμα»

Οι ημερομηνίες από 5 έως και 30 Δεκεμβρίου

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι ήδη έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΟΚ των ενεργών σωματείων, καθώς και η εγγραφή ενεργών αθλητών στα εθνικά και τοπικά πρωταθλήματα. Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του ψηφιακού μετασχηματισμού της ΕΟΚ εντός του Δεκεμβρίου όλοι οι φορείς του αθλήματος θα εγγραφούν στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΟΚ.

Το συγκεκριμένο στάδιο του ψηφιακού μετασχηματισμού αφορά στους προπονητές, στους διαμεσολαβητές, στους διαιτητές και στους βοηθούς διαιτητές.

Ειδικότερα και ως προς το θέμα των προθεσμιών:

1) οι βοηθοί διαιτητές θα εγγραφούν στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΟΚ από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου μέχρι την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου

2) οι διαιτητές (ενεργοί και μη) θα εγγραφούν στην ψηφιακή πλατφόρμα από Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου μέχρι Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου

3) οι προπονητές από Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου μέχρι Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και

4) οι διαμεσολαβητές από Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου μέχρι Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου.

Όπως σημειώνει η ΕΟΚ στην ανακοίνωσή της: «Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους φορείς για την ακριβή τήρηση του χρονοδιαγράμματος, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης έτσι ώστε να αποτυπωθούν οι ανάγκες του κάθε φορέα σε ανθρώπινο δυναμικό και να καταστεί δυνατή η λήψη αποφάσεων από την ΕΟΚ ως προς όφελος του αθλήματος».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.