ΕΟΚ: «Όλο το ελληνικό μπάσκετ να στηρίξει τους σεισμόπληκτους»

Χιλιάδες είναι τα θύματα των δύο τρομακτικών σεισμών άνω των 7 R που χτύπησαν τη Νοτιοανατολική Τουρκία και Συρία, με την ΕΟΚ να ζητάει από το σύνολο του ελληνικού μπάσκετ να κινητοποιηθεί για τη στήριξη των επιζώντων και οργανώνεται σε επίπεδο τοπικών ενώσεων.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της ελληνικής ομοσπονδίας: «Με αγωνία παρακολουθεί η παγκόσμια κοινότητα τις δραματικές ώρες που περνάνε οι άνθρωποι των περιοχών που έπληξε καίρια ο τρομακτικός σεισμός στη Νοτιοανατολική Τουρκία στα σύνορα με τη Συρία.

Τέτοιες τραγωδίες επιτάσσουν κάθε δυνατή αρωγή από παντού και η ΕΟΚ παρακινεί όλο το ελληνικό μπάσκετ να συνδράμει. Σε όλα τα γήπεδα που θα διεξαχθούν αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων την ερχόμενη αγωνιστική, θα υπάρχει σημείο παράδοσης και συλλογής κάθε είδους που μπορεί να φανεί χρήσιμο προς αυτούς τους ανθρώπους, από τις ομάδες ή, τους φιλάθλους.

Μέσω των τοπικών ενώσεων θα επικοινωνηθούν οι λεπτομέρειες για τον συντονισμό της όλης δράσης και καλούνται όλοι όσοι έχουν κάθε είδους δυνατότητα να συνδράμουν σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες των συνανθρώπων μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.