ΕΟΣ Βόλου: «Η περιπέτεια ζωντανεύει»

Μια ολοκληρωμένη εμπειρία περιπέτειας ζωντανεύει μέσα από την Αναρρίχηση o EΟΣ Βόλου, ετοιμαζόμενος για τη νέα χρονιά, τόσο για έμπειρους αθλητές όσο και για αυτούς-ες που ενδιαφέρονται ν’ ασχοληθούν με το συγκεκριμένο άθλημα.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση: «Παιχνίδι γνώσης και ασφάλειας για τα μικρά παιδιά που έρχονται σε επαφή με την αναρρίχηση με τον πιο ευχάριστο και ασφαλή τρόπο.

Γυμνάζοντας όχι μόνο όλο σώμα μα και το μυαλό μέσα από παιχνίδια αναρρίχησης, ασκήσεις δύναμης, κινησιολογίας και όχι μόνο, μαθαίνουν να αναρριχώνται, κινούνται, παίζουν με ασφάλεια.

Οι συνεχείς επιμορφώσεις του προπονητή κ. Νίκο Μαγγίτση και των στελεχών μας, στ εξωτερικό από κορυφαίους προπονητές της Διεθνούς ομοσπονδίας, σε ασκήσεις αναρρίχησης, δύναμης, κινησιολογίας και τεχνικής ανάλυσης, μας δίνει την γνώση να ανέβουμε σε ψηλότερες κορυφές μαζί με τα παιδιά σας.

Ολοκληρωμένη εμπειρία περιπέτειας στην πιστοποιημένη πίστα του ΕΟΣ Βόλου, μα και σε ορθοπλαγιές για τους μυημένους στο συναρπαστικό άθλημα της αναρρίχησης, με πιστοποιημένο από την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης και την Γ.Γ.Α. προπονητή καθηγητή φυσικής αγωγής κ. Νίκο Μαγγίτση.

Με εξειδικευμένα προγράμματα αναρρίχησης στην Πίστα του Συλλόγου και με ασκήσεις στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σύντομα και στις νέες πίστες Bouldering και Δυσκολίας που προγραμματίζεται να κατασκευάσει ο ΕΟΣ Βόλου στον νέο του χώρο. Συμμετέχοντας στο πρόγραμμά μας γυμνάζετε όλο σας το σώμα, γίνεστε αθλητές του ΕΟΣ Βόλου και μέλη μιας μεγάλης οικογένειας στο Ολυμπιακό Άθλημα της αγωνιστικής αναρρίχησης ή και της Αναρρίχησης Βράχου.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και σας περιμένουμε Για μια χρονιά ακόμα στόχος μας είναι η Κορυφή, θέλετε να είστε στην κορυφή; Αν ναι, ελάτε και εσείς στο τμήμα αναρρίχησης του ΕΟΣ Βόλου ζήστε την Περιπέτεια μαζί μας. Τηλ. Επικοινωνίας 6973023763 Νίκος Κοντός».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.