ΕΟΣ Βόλου: Ολοκληρώθηκε η χρονιά για την Αγωνιστική Αναρρίχηση

Ένα όμορφο σαββατοκύριακο και μια ακόμη πιο όμορφη σεζόν έκλεισε για την Αγωνιστική Αναρρίχηση  στο Αθλητικό Κέντρο «Β. Παρασκευόπουλος» παρουσία πλήθους κόσμου, καθώς πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες για το 29ο κύπελλο Β’, «Αθ. Λευκαδίτης».

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι  συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο

φτάνοντας τους 104  αθλητές  από 19 Σωματεία. Μάλιστα, σημειώνουν ότι ο πήχης του αγωνιστικού  επιπέδου ήταν ψηλά τοποθετημένος, χωρίς όμως να αποτελεί εμπόδιο για τους αθλητές του ΕΟΣ Βόλου, οι οποίοι με άνεση αναρριχήθηκαν στα βάθρα.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος, οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου πραγματοποίησαν εντυπωσιακές κυριολεκτικά εμφανίσεις, καθιστώντας τον κυρίαρχο σε αυτό το επίπεδο και αφήνοντας σημαντικές υποχρεώσεις για το μέλλον για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την επιτυχία τους, καθώς και στον προπονητή  τους Νίκο Μαγγίτση για την άρτια και μεθοδική προετοιμασία τους» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Οι θέσεις ανά κατηγορία:

Παμπαίδες Γ’

Πρώτη θέση: Μιχαηλίδης Νικόλαος

Δεύτερη θέση: Σπύρου Ιάσονας

Όγδοη θέση: Κόπανος Παναγιώτης

Παγκορασίδες Γ’

Έβδομη θέση: Δημητσιάνου Νεφέλη

Παμπαίδες Β’

Δέκατη θέση: Ευαγγέλου Εμμανουήλ

Παγκορασίδες Β’

Δεύτερη θέση: Νέου Στέλα

Πέμπτη θέση: Κόπανου Ευγενία

Έβδομη θέση: Γεροβασίλη Όλγα

Δέκατη θέση: Μαγγίτση Μαρία

Παράλληλα, η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: «Ο Πρόεδρος του ΕΟΣ Βόλου ευχαριστεί από καρδιάς τον κο Κοντό Ν., πρόεδρο ΕΟΟΑ και έφορο του τμήματος του ΕΟΣ Βόλου για την άρτια διοργάνωση του αγώνα, τον Θεόδωρο Τσαβδαρίδη Έφορο Αγωνιστικής Αναρρίχησης ΕΟΟΑ, τον γιατρό Κωσταντίνο Γκέσκο για την φροντίδα τον αθλητών, τον αθλητικό οργανισμό του Δήμου Βόλου. Επίσης τον κο Γ. Βλιώρα για τη βοήθειά του όπου του ζητήθηκε και τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων για την υποστήριξη της διοργάνωσης».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.