ΕΟΣ Βόλου: Πετυχημένη εκδήλωση με χάρτες και ταινία μικρού μήκους

Mε μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΕΟΣ Βόλου σχετικά με την έκθεση τρισδιάστατων χαρτών από βουνά της Ελλάδας αλλά και με προβολή της ταινίας μικρού μήκους από την αποστολή του Νίκου Μαγγίτση στη λίμνη Βαϊκάλη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον λόγο του προέδρου του ΕΟΣ Βόλου Ηλία Μήλιου, που καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους. Ανέφερε ότι στο έργο του ΕΟΣ Βόλου βασικό ρόλο έχουν παίξει τα μέλη, οι προπονητές, οι αθλητές και οι γονείς τους, και υποστηρικτές του σωματείου, που όπως σημείωσε: «Με την ευαισθησία και τη στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια, μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους νέους, διεξόδους ζωής, γεμάτες νόημα και σκοπό για το παρόν και το μέλλον. Κλείνοντας  ο ΕΟΣ Βόλου έχει κάνει πολλά μέχρι τώρα! Όμως είναι πολλά περισσότερα  αυτά που έχει σχεδιάσει να κάνει την νέα χρονιά, το 2023».

Στην συνέχεια παρουσιάστηκε η ταινία μικρού μήκους από την αποστολή στη Λίμνη Βαϊκάλη του Νίκου Μαγγίτση, όπου και αναφέρθηκε για την υλοποίηση ορειβατικής/ πεζοπορικής αποστολής στα όρη του Άτλαντα στο Μαρόκο τον Μάιο του 2023.

Ακολούθησε η παρουσίαση και έκθεση των τρισδιάστατων χαρτών από  βουνά της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπου μαζί με τους παρευρισκόμενους πέρασαν στο χώρο έκθεσης  του Αθανάσιου Κατσαντώνη.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση του ορειβατικού και πεζοπορικού προγράμματος του 1ου εξαμήνου 2023 από τον Στέφανο Βιδούρη.

« Ήταν μια όμορφη και χρήσιμη συνάντηση που όμοια της δεν έχει γίνει. Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν και τους ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική χρονιά» αναφέρει ο ΕΟΣ Βόλου σε διαδικτυακή ανάρτησή του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.